Προβλέψεις Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Βρες χρόνο για να δεις σήμερα φίλους και να κάνεις ένα διάλειμμα από τη δουλειά σου που τελευταία σε κουράζει και σου ρουφάει όλη την ενέργεια. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ καλύτερη. Υπομονή!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η πίεση της δουλειάς είναι πολύ μεγάλη. Προσπαθείς να τελειώνεις γρήγορα τις υποχρεώσεις σου, όμως στο μυαλό σου έχεις μια μίνι απόδραση. Την σκέφτεσαι συνεχώς και θες να την πραγματοποιήσεις, όμως τα οικονομικά σου δεν είναι και τόσο καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)
Το επόμενο διάστημα σου προτείνουμε να βάλεις ένα στόχο και να περάσεις ποιοτικό χρόνο μόνο με όσους αγαπάς και θες να βρίσκονται δίπλα σου. Αυτό θα σε ανανεώσει και θα σε γεμίσει με καινούργιες εικόνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Το επόμενο διάστημα θα συμβούν πολλά στη ζωή σου. Αν ψάχνεις για σπίτι, είναι καλή εποχή για να βγεις στους δρόμους. Αν αναζητάς εργασία, στείλε βιογραφικά και κλείσε μερικές συνεντεύξεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σήμερα που εσύ έχεις διάθεση για κοινωνικότητα και λες καλημέρα με χαμόγελο, οι συνάδελφοι σου, νιώθουν διαφορετικά και σε κοιτάζουν γεμάτοι νεύρα. Μην τους κάνεις τη χάρη και χαλαστείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Έχεις βαρεθεί πια να αναλαμβάνεις τις ευθύνες και τα προβλήματα των κοντινών σου ανθρώπων. Θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου που τελευταία τον έχεις παραμελήσει. Εμείς πάντως είμαστε μαζί σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μετά από ένα διάστημα που είχες κλειστεί στον εαυτό σου και δεν ήθελες να δεις κανέναν, κάτι μαγικό συμβαίνει και επιτέλους παίρνεις πρωτοβουλία να βγεις απ’ το σπίτι και να κοινωνικοποιηθείς. Χίλια μπράβο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αυτό το διάστημα προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Μετά τη δουλειά π.χ. πήγαινε σπίτι και άκουσε μουσική για ώρες, ή επισκέψου ένα σινεμά για να δεις μια ταινία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το ξέρεις πολύ καλά πως όσο κι αν θες να παρατήσεις μια δουλειά που σε στηρίζει οικονομικά για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, δεν θα το κάνεις, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Σύντομα όμως θα σου γίνει μια πρόταση στην οποία δεν θα μπορείς με τίποτα να αντισταθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Το επόμενο διάστημα σε συμβουλεύουμε να προσέξεις πολύ τις αντιδράσεις σου απέναντι σε όσους αγαπάς γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση να γίνουν η αφορμή ενός πολύ μεγάλου τσακωμού. Επίσης ήρθε η ώρα να δώσεις προσοχή στον σύντροφό σου που τελευταία τον έχεις παραμελήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα θα είσαι στενοχωρημένη και εξοργισμένη με την αδυναμία σου να ακολουθήσεις τον προγραμματισμό που έχεις κάνει για να τακτοποιήσεις όλες τις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις και όλα θα πάνε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Είναι από αυτές τις μέρες που δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Η παραμικρή παρατήρηση που θα σου κάνει κάποιος γίνεται αφορμή για να ξεσπάσεις με απίστευτα μεγάλη ένταση. Αλίμονο σε αυτούς που θα βρεθούν σήμερα στο δρόμο σου.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα