Σίσσυ Χρηστίδου: Το τρυφερό σχόλιο του Θοδωρή Μαραντίνη κάτω από τη φωτογραφία με τη μητέρα της

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube, τώρα που η σεζόν έχει ολοκληρωθεί, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να μοιραστεί ένα προσωπικό κομμάτι που αφορά στην υγεία της μητέρας της, η οποία διαγνώστηκε από τον περασμένο Νοέμβριο με χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε!

Εχθές (17/7), μια μέρα μετά από την αποκάλυψη της παρουσιάστριας, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στην οποία τη βλέπουμε να κρατά το χέρι της μητέρα της, ενώ δίπλα τους υπάρχει ένα κουκλάκι που άφησε εκεί η ανιψιά της.

Τη

φωτογραφία αυτή η Σίσσυ Χρηστίδου συνόδευσε με ένα κείμενο που “ραγίζει καρδιές”.

«Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα..
Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι…
Η μαμά μου είναι θηρίο.
Πιο θηρίο απο το θηρίο..
Όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε…
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσευχές, τα λόγια, τα χιλιάδες μηνύματα, την αγκαλιά.. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την αγάπη..
*οι μονόκεροι της ανιψιάς μου.. μας τους έστειλε και τους έριξε στην μάχη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε ΕΔΩ την σχετική φωτογραφία!

Όπως είναι λογικό κι επόμενο, τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία ήταν πολλά, μεταξύ άλλων κι εκείνο του πρώην συντρόφου της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο τραγουδιστής των Onirama που το 2019 και έπειτα από 13χρόνια σχέσης και εννέα χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, διατηρούν άψογες σχέσεις, ενώ η μεγάλη τους προτεραιότητα είναι τα δυο παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί.

Ο ίδιος έβαλε κάτω από την φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια μία κόκκινη καρδιά, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι είναι δίπλα της!

Δες παρακάτω το σχόλιό του στην ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου!

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση του διαζυγίου από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Φολέγανδρος: “Ραγίζει καρδιές” η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς -«Γέννησε έναν δολοφόνο»

Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι τα δύο πρόσωπα της ενημέρωσης που εντάσσονται στην εκπομπή της

Keywords
Τυχαία Θέματα