Αυτό το άρωμα μυρίζει καθαριότητα και είναι τέλειο για το καλοκαίρι!

Αν αγαπάς τις ευωδιές που αποπνέουν αυτή την comforting αίσθηση καθαριότητας, υπάρχει ένα άρωμα που την εκφράζει απόλυτα και που, όταν το δοκιμάσεις, θα θέλεις να το αισθάνεσαι συνέχει πάνω σου.

Λέγεται Blanche, έχει την υπογραφή της Byredo, είναι από τα best selling αρώματα του brand και μόλις ήρθε σε συλλεκτική έκδοση! Εξερευνώντας την απαλότητα και τη δύναμη, το Blanche είναι μια προσωπική έκφραση της ανθρώπινης πραγματικότητας, δυνατή μέσα στην καθαρότητά της. Αυτό το universal άρωμα εκφράζει την αντίθεση ανάμεσα στα λευκά λινά και το σαπούνι πλυντηρίου. Μια αύρα από

αλδεΰδες «μαλακώνει» μέσα σε ένα ντελικάτο τριαντάφυλλο ενώ μέσα από το σανδαλόξυλο και το musk, η γοητεία του ανθρώπινου αγγίγματος είναι πάντα παρούσα.

«Με το Blanche, θέλησα να αιχμαλωτίσω την ιδέα της υφής, του υφάσματος και της επιδερμίδας, μεταφέροντας μια πολύ ανθρώπινη οικειότητα», λέει ο Ben Gorham, Founder & Creative Director της Byredo. Και πράγματι, αποτυπώνει με τον πιο αριστοτεχνικό, φίνο τρόπο αυτή την αίσθηση των φρεσκοπλυμένων ρούχων πάνω στο σώμα, του λευκού, αγνού σαπουνιού που αγκαλιάζει την επιδερμίδα τρυφερά – είναι το τέλειο “αντίδοτο” στις καυτές μέρες του καλοκαιριού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BYREDO (@officialbyredo)

Μάλιστα αυτό το καλοκαίρι το Blanche έρχεται σε ένα συλλεκτικό μπουκάλι με λευκό καπάκι και συνοδεύεται από μια νέα φωτογραφική καμπάνια η οποία αποκαλύπτει μια πλευρά του που δεν έχουμε ξαναδεί: μια απόλυτα απελευθερωμένη, ανατρεπτική εξερεύνηση της ομορφιάς και της δύναμης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BYREDO (@officialbyredo)

Παρουσιάζοντας τον παλεστή βαρέων βαρών του UFC, Ilir Latifi, δίπλα στην επαγγελματία χορεύτρια και bikini fitness αθλήτρια, Rebecka Eklund, η καμπάνια του Blanche, φωτογραφημένη από τον Kacper Kasprzyk, αποτυπώνει μια χαρακτηριστική Byredo οπτική πάνω στην αγνή σωματικότητα, τυλιγμένη σε φρέσκο λευκό βαμβακερό.

Τα προϊόντα Byredo θα τα βρεις αποκλειστικά στα attica Golden Hall και City Link, καθώς και στο atticadps.gr/eshop.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η πιο διάσημη Γαλλίδα beauty influencer αποκαλύπτει την skincare ρουτίνα της

Η Kendall Jenner με νέο hairstyle – ποιος Έλληνας βρίσκεται πίσω από την αλλαγή;

Beauté στις διακοπές: Τι να πάρεις μαζί σου;

Keywords
Τυχαία Θέματα