Σίσσυ Χρηστίδου για τις δηλώσεις Λατινοπούλου: «Με ποιο δικαίωμα θα πούμε σε κάποιον πώς θα πάει στην παραλία;»

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα σχολιάστηκαν τόσο από τηλεοπτικές εκπομπές όσο και από τους χρήστες των social media, με την πλειονότητα των ανθρώπων να τάσσονται στο πλευρό της παρουσιάστριας και να τη στηρίζουν.

Το πρωί του Σαββάτου 18/6, η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» πρόβαλε τις νέες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία αναφέρει πως δεν υπάρχει λόγος για να ζητήσει συγγνώμη από τη Δανάη Μπάρκα ενώ την προτρέπει να κάνει τις εξετάσεις της.

Αμέσως μετά την

προβολή του βίντεο, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια και να εκφράσει μια πλευρά αυτού του ζητήματος που δεν αναφέρθηκε αλλά υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που τη βιώνουν. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Mega είπε:

«Διαφεύγει στην κ. Λατινοπούλου ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας από το οποίο δεν υποφέρει η Δανάη αλλά υποφέρουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά και δεν έχουν πάει στην παραλία για χρόνια, που αρνούνται να εμφανιστούν στους συντρόφους τους γυμνοί, που υποφέρουν και κλαίνε γι΄ αυτό που τους συμβαίνει. Βγήκαν και δημοσιογράφοι και πολιτικοί και είπαν πολύ καλά τα λέει, δεν κατάλαβα, ποιο είναι το θέμα; Με ποιο δικαίωμα θα πούμε σε κάποιον αν πάει στην παραλία; Έχει χαθεί ο εστιασμός».

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννης Παπαζήσης: Η απάντησή του, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Αναστασία Παντούση

 Σασμός: Μαθιός και Βασιλική δημοσίευσαν φωτογραφίες από τον γάμο τους!

 Γιώργος Αλκαίος: «Έφυγα γιατί δεν άντεξα την πίεση του συστήματος»

Keywords
Τυχαία Θέματα