Κόνι Μεταξά: Αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του γάμου της με τον Μάριο Καπότση

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση έχει ξεκινήσει! Το ζευγάρι ανυπομονεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να γιορτάσει την αγάπη του μαζί με όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Λίγο καιρό πριν αναχωρήσουν από την Αθήνα για την Κρήτη, όπου θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο, η Κόνι Μεταξά παραχώρησε συνέντευξη

στο περιοδικό ΟΚ! και τη Φανή Πλατσατούρα και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους!

Και πού θα γίνει ο γάμος;

Θα γίνει τον Ιούλιο στην Κρήτη. Δεν υπάρχει κάποιος συμβολισμός από πίσω απλά μας αρέσει ως νησί. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους. Τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλους του Μάριου.

Θα είσαι μια ροκ νύφη;

Καθόλου ροκ! Θα είμαι πολύ κλασσική νύφη. Δεν θα σου πω βέβαια τι θα βάλω για να μη το διαβάσει ο γαμπρός, αλλά γενικά στη ζωή μου δεν είμαι καθόλου ροκ. Μη κοιτάς όταν βγαίνω στο stage ή αν πάω σε κάποιο event.

Θα είναι δηλαδή ο κλασσικός παραδοσιακός γάμος;

Κλασσικός παραδοσιακός δεν θα είναι με τίποτα – και μόνο που το λες ανατριχιάζω. Σιχάθηκα τον εαυτό μου και θέλω να τα ακυρώσω όλα. Από την άλλη επειδή ο ένας κουμπάρος είναι από την Κρήτη, είμαι σίγουρη ότι θα ρίξει μπαλωθιές και θα φέρει ένα τσουβάλι ρύζι να μου το πετάξει όλο στο κεφάλι. Του έχω πει βέβαια ότι δεν θέλω τα παραδοσιακά γιατί δεν ταιριάζουν στο υπόλοιπο στυλ.

Πιστεύεις πως θα συγκινηθείς πριν ή κατά τη διάρκεια του μυστηρίου;

Θα κλαίω από την αρχή μέχρι το τέλος. Τώρα να μου πεις να σκεφτώ κάτι συγκινητικό θα με πιάσουν τα κλάματα. όσο μάλλον την ώρα που παντρεύομαι…. Και όχι τίποτα άλλο, είμαι πολύ άσχημη όταν κλαίω!

Και πώς είναι η αίσθηση του να αφήνεις την εργένικη ζωή και να μπαίνεις σε έναν νέο ρόλο, αυτόν της συζύγου;

Δεν μου κάνει κάποια διαφορά, να σου πω την αλήθεια. Ούτε έχω κανένα άγχος, είναι όλα χαλαρά, όπως χαλαρή είναι και η σχέση μου. Το μόνο που δεν είναι χαλαρό είναι ο τρόπος που οργανώνω τον γάμο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν τα είχα σκεφτεί, όπως οι μπομπονιέρες. Τις είχα ξεχάσει! Ή το βιβλίο των ευχών… Ούτε καν τα είχα σκεφτεί αυτά τα πράγματα.

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Αυτό δεν έπαιξε ποτέ στο My Style Rocks, μπήκε μέσα η παραγωγή»

 Απόστολος Ρουβάς: Η συμμετοχή στο Survivor, η νέα σύντροφος και η σχέση με τον Σάκη Ρουβά

 Γιώργος Πρίντεζης: Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του στο μπάσκετ

Keywords
Τυχαία Θέματα