Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στους επικριτές της μετά τις δηλώσεις Ρουβά – «Από χθες δέχομαι κατάρες…»

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στη χθεσινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» και τοποθετήθηκε σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο, με κάποιους να εκφράζουν δημόσια τη διαφωνία τους με τον τραγουδιστή.

Το πρωί της Κυριακής 13/2, η Σίσσυ Χρηστίδου

θέλησε να πάρει θέση μετά τον σάλο που ξέσπασε και να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους τηλεθεατές. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δέχεται κατάρες από χθες για τη στάση που κράτησε ενώ ξεκαθάρισε τη θέση της.

«Από χθες δέχομαι κατάρες στα social media, εντάξει δεν είναι η πρώτη φορά, και στη φάση που είμαι αυτή την στιγμή δεν έχω το ψυχικό σθένος να απαντήσω και δεν με νοιάζει κιόλας, αυτή την στιγμή. Παρ’ όλα αυτά, θέλω να διευκρινίσω κάτι γιατί σε αυτή τη θέση βρέθηκα και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και έχει τύχει και άλλες φορές.

Εγώ θέτω διακριτικά τη θέση μου όταν κάνω μια συνέντευξη. Από εκεί και πέρα, την ώρα της συνέντευξης, δεν είναι η στιγμή της δικής μου τοποθέτησης, είναι η στιγμή της τοποθέτησης του ανθρώπου που καλώ στην εκπομπή. Όταν ερωτηθώ ή όταν προβάλλουμε ένα θέμα θα θέσω τις θέσεις μου και θεωρώ ότι το έχω κάνει αυτό εδώ και πολύ καιρό», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Αναφερόμενη στην παρουσία του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή της, η ίδια είπε: «Στην εκπομπή αυτή καλούμε ανθρώπους που σεβόμαστε στο πλαίσιο του πολιτεύματος που βρισκόμαστε και τους αφήνουμε ελεύθερα να εκφράσουν την γνώμη τους. Δεν θα δεχτώ καμία κατάρα γιατί δεν έβρισα, έφτυσα, έδιωξα με τις κλωτσιές, έναν άνθρωπο που φιλοξενήσαμε στην εκπομπή. Αν κάποιον θέλουμε να τον βρίσουμε δεν τον καλούμε στις εκπομπή, ούτε ξέρουμε από την αρχή τι θα ειπωθεί στην εκπομπή αυτή. Αν δεν θέλουμε να κάνουμε μία συνέντευξη δεν θα την κάνουμε».

Τέλος, η παρουσιάστρια ξέσπασε για τον φασισμό που επικρατεί στα social media: «Αν περιμένετε από μένα να βρίζω τους ανθρώπους που έρχονται και λένε την άποψή τους δεν θα το κάνω. Υπερασπίζομαι το δικαίωμα του καθένα να πει τη γνώμη του. Αυτός ο φασισμός στα social media είναι πάρα πολύ σκληρός, εγώ είμαι σε μία φάση που δεν με νοιάζει καθόλου αλλά πολύ κόσμο τον επηρεάζει όπως για χρόνια επηρέαζε και εμένα πάρα πολύ. Οι κατάρες για τα παιδιά, τους καρκίνους και όλα αυτά, καλό θα ήταν να ξέρετε την βαρύτητα αυτών που ξεστομίζετε γιατί αφορούν πάρα πολύ κόσμο στην πραγματικότητα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Έξαλλη η Ελένη Τσολάκη με την υπόθεση της Κυψέλης: «Είναι το τελευταίο στάδιο της αρρώστιας»

 Power of Love: Πρώην παίκτης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά!

 Νότης Χριστοδούλου: Ο χωρισμός μετά από 16 χρόνια σχέσης – «Τον θεωρώ οικογένειά μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα