Σήμερα θα κάνετε μια μάσκα με γάλα για να έχετε όλο το weekend την πιο λαμπερή και απαλή επιδερμίδα

Γνωρίζουμε πόσο σας αρέσει να φτιάχνετε μόνες στο σπίτι μάσκες και scrub. Νοιώθετε δημιουργικές και παράλληλα χαρούμενες αφού δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα στις facialists. Παράλληλα έχετε συνειδητοποιήσει ότι τα φυσικά προϊόντα κάνουν απίστευτη δουλειά στην επιδερμίδα σας και παράλληλα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προκαλέσουν ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Ειδικά πριν από το weekend που θα είστε όλη την ημέρα έξω αλλά και την Κυριακή που προετοιμάζεστε για την εβδομάδα που έρχεται είναι πολύ καλή ευκαιρία να απλώσετε

στο πρόσωπο σας μια μάσκα που θα το αναζωογονήσει και θα του χαρίσει θρέψη και λάμψη.

Σήμερα μάλιστα σας έχουμε την πιο αποτελεσματική και εύκολη ever. Θα χρειαστείτε ένα μόνο υλικό. Πρόκειται για το γάλα. Ναι ακριβώς. Ένα λίτρο πλήρες γάλα και μία καθαρή, μικρή πετσέτα προσώπου.

Αρχικά αδειάζετε το γάλα σε ένα μπολ. Στη συνέχεια βυθίζετε την πετσέτα στο γάλα και την αφήνετε μέχρι να το απορροφήσει καλά. Την στραγγίζετε και την απλώνετε σε όλο το πρόσωπο.

Ξαπλώστε για 10 λεπτά με την πετσέτα στο πρόσωπο και χαλαρώστε. Αφαιρέστε την πετσέτα, πλένετε το πρόσωπο σας με άφθονο κρύο νερό και το σκουπίζετε ταμποναριστά. Σας έχουμε πει άλλωστε ότι δεν πρέπει ποτέ να τρίβετε το πρόσωπο σας όταν θέλετε να το σκουπίσετε. Πάντα και μόνο ταμποναριστά.

Το λακτικό οξύ που περιέχει το γάλα κάνει απαλή απολέπιση στο δέρμα που σημαίνει πως μέσα σε 10 λεπτά απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χωρίς τρίψιμο. Παράλληλα η βιταμίνη D (η οποία επίσης περιέχεται στο γάλα) ευθύνεται για την υπέροχη λάμψη που αποκτά η επιδερμίδα σε τόσο λίγο χρόνο.

Μπορείτε να επαναλαμβάνετε άφοβα τη διαδικασία 1 φορά την εβδομάδα ή κάθε φορά που νοιώθετε το δέρμα σας θαμπό, άτονο και κουρασμένο.

Προσοχή: Το γάλα πρέπει να είναι πάντα πλήρες αφού είναι το μόνο που περιέχει τα συστατικά που είναι αναγκαία κι εκείνα που χαρίζουν το αποτέλεσμα που θέλετε.

Διαβάστε ακόμη:

H Kendall Jenner αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της Kylie και της Kim δημιουργώντας τη δική της σειρά ομορφιάς

Το δέρμα σας το φετινό Καλοκαίρι αποκτά εξωτική εσάνς και βελούδινη όψη!

Keywords
Τυχαία Θέματα