Σήμερα θα κάνετε απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής με ένα υλικό που υπάρχει στην κουζίνα σας!

Μία φορά την εβδομάδα κάνετε απολέπιση στο πρόσωπό σας, ειδικά αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα. Τώρα που φοράτε μάσκα προστασίας συνηθίζετε να απλώνετε scrub και στα χείλη ώστε να παραμένουν απαλά και ενυδατωμένα.

Οι hairstylists τον τελευταίο καιρό όμως επιμένουν πως η απολέπιση είναι απαραίτητη και στο τριχωτό της κεφαλής, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Κι αυτό γιατί όπως πρέπει να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα του προσώπου έτσι ακριβώς πρέπει να γίνεται και με το δέρμα του κεφαλιού.

Γιατί πολύ απλά επιβάλλεται να είναι απόλυτα καθαρό χωρίς υπολείμματα προϊόντων styling

ή ίχνη λιπαρότητας ώστε οι φόρμουλες που θα ακολουθήσουν να λειτουργήσουν στο μέγιστο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lifestyle Focus (@lifestylefocusnz)

Εμείς σήμερα δεν θα σας προτείνουμε να αποκτήσετε κάποιο scrub του αγαπημένου μας brand. Αντιθέτως, θα το φτιάξετε μόνες σας και μάλιστα πανεύκολα. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι  1 κ.γ. ζάχαρη.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνετε; Ρίχνετε τη ζάχαρη μέσα στο σαμπουάν σας και λούζεστε με το μείγμα μία φορά την εβδομάδα. Οι κόκκοι της ζάχαρης κάνουν απαλή απολέπιση απομακρύνοντας ότι έχει απομείνει από προϊόντα styling και ρύπους καθώς και τη λιπαρότητα.

Προσοχή: Πρέπει να ξεβγάλετε πάρα πολύ καλά τα μαλλιά σας στη συνέχεια ώστε να μην μείνουν ίχνη της ζάχαρης. Αφού λοιπόν έχετε καθαρίσει απόλυτα την τρίχα και το δέρμα, είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε στην πλούσια ενυδάτωση με το κοντίσιονερ και τη μάσκα.

Αφού τα νεκρά κύτταρα έχουν πλέον απομακρυνθεί οι φόρμουλες θα δράσουν πολύ καλύτερα απ’ ότι πριν την απολέπιση.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Ένα κανάλι αφιερωμένο στις beauty lovers!

9+1 διαφορετικά hairstyles που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας αν έχετε κόψει τα μαλλιά σας σε bob!

Keywords
Τυχαία Θέματα