Σήμερα θα φορέσετε κορδέλα στα μαλλιά σας αντιγράφοντας την Elsa Hosk!

Ο καιρός μπορεί να μην μας κάνει το χατίρι όμως το καλοκαίρι είναι κοντά κι εσείς θα βγείτε για έναν περίπατο στο κέντρο.

Είναι το μοναδικό που επιτρέπεται να κάνετε αλλά εσείς θα το κάνετε με τον πιο stylish τρόπο. Θα φορέσετε επιτέλους το αγαπημένο σας floral φόρεμα με μπαλαρίνες ή και τα sneaker σας. 

Όσον

αφορά στο μακιγιάζ δεν χρειάζονται υπερβολές. Θα ενυδατώσετε σωστά την επιδερμίδας σας και θα απλώσετε μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα. Μια στρώση μάσκαρα, lip balm στα χείλη και είστε έτοιμες.

Κι αν αναρωτιέστε τι θα κάνετε με τα μαλλιά σας έχουμε την τέλεια ιδέα. Κι αν πιστεύετε πως θα σας προτείνουμε πλεξούδα, αλογοουρά ή messy bun, κάνετε λάθος.

Σας έχουμε την τέλεια ιδέα και την κλέψαμε από την Elsa Hosk η οποία φόρεσε κορδέλα στα μαλλιά και είναι ό,τι πιο ανοιξιάτικο και δροσερό έχουμε δει τελευταία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa hosk (@hoskelsa)

el

Η Elsa επίλεξε μια φαρδιά, floral, κορδέλα. Άφησε τα κυματιστά μαλλιά της ελεύθερα και τα τα στόλισε με το υπέροχο αξεσουάρ της, που αναβαθμίζει το hairstyle αλλά μπορεί να καλύψει και την ρίζα που ενδεχομένως έχει βγει. 

Αυτό που εμείς σας προτείνουμε είναι να αποκτήσετε μια μικρή συλλογή με τα αγαπημένα σας χρώματα και σχέδια μιας και θα τις χρησιμοποιήσετε πολύ τους επόμενους μήνες.

Και κάτι ακόμη: Μπορείτε να την συνδυάσετε με όποιο χτένισμα θέλετε.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Το 90’s hairstyle που κάνει θραύση στο Pinterest είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς!

Boyish bob: Είναι η androgynous και hot πινελιά στο πιο κλασικό κούρεμα όλων των εποχών!

Keywords
Τυχαία Θέματα