Σεξ με Σκορπιό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Ξεκίνησες μια σχέση με έναν Σκορπιό και θέλεις να μάθεις τα πάντα για το σεξ μαζί του; Σήμερα θα αναλύσουμε όλες τις αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις πριν έρθεις σε επαφή μαζί του.

#1. Οι Σκορπιοί είναι συνήθως πολύ καλοί στο κρεβάτι και αυτό επειδή είναι πάντα εφευρετικοί και ακούραστοι.

#2. Η λίμπιντό τους είναι σαν ενός 15χρονου αγοριού άσχετα με την ηλικία και το φύλο τους.

#3. Αν ένας Σκορπιός σε ποθεί θα τον ποθείς κι εσύ το ίδιο επειδή κρύβουν μέσα τους έναν απίστευτο μαγνητισμό.

#4. Σε ό,τι αφορά το σεξουαλικό κομμάτι φαίνεται σαν να έχουν πάντα μια έκτη αίσθηση και γνωρίζουν πάντα τι θέλουν και πώς το θέλουν.

#5. Αν επιλέξει να είναι μαζί σου να είσαι σίγουρη πως το έχει κάνει πολύ συνειδητά. Οι Σκορπιοί και δίνουν την καρδιά και το σώμα τους σε όποιον τους τύχει. Προσέχουν πολύ και είναι ιδιαίτερα επιλεκτικοί.

#6. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς ποτέ να σοκάρεις έναν Σκορπιό στο σεξουαλικό κομμάτι και αυτό επειδή δεν σοκάρονται με τίποτα! Τους αρέσει να σκέφτεσαι εναλλακτικά στο σεξ αλλά ακόμα και αν δεν το κάνεις θα το κάνουν αυτοί για εσένα.

#7. Αν είσαι φίλη με έναν Σκορπιό και θέλεις να περάσετε στο σεξ…τότε μην έχεις πολλές ελπίδες. Η κατάσταση Friends with benefits δεν ταιριάζει καθόλου στο συγκεκριμένο ζώδιο.

#8. Είναι πάντα έτοιμοι για σεξ και αυτό σημαίνει πως αν σου πούνε κάποια δικαιολογία για να σε αποφύγουν απλά σημαίνει πως δεν το θέλουν ιδιαίτερα.

#9. Το σεξ με έναν Σκορπιό θα είναι το καλύτερο της ζωής σου χωρίς καμία αμφιβολία.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 21/9: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Τα ζώδια σήμερα: «Τοξότες, αποφύγετε να κάνετε οικονομικές συμφωνίες»

Προσοχή! ΑΥΤΟ είναι το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου

Keywords
Τυχαία Θέματα