Η Κατερίνα Καραβάτου μιλά συγκινημένη για όλα: Οι άνθρωποι που την πρόδωσαν, το δύσκολο καλοκαίρι και οι λάθος επιλογές

Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε γι’ όλα. Οι δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, οι άνθρωποι που την πρόδωσαν, η αλλαγή στα επαγγελματικά της αλλά και οι επιλογές που δεν έκανε ποτέ.

Στην αρχή της συζήτησης με την Ελένη Μενεγακη, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για τον σεβασμό, τονίζοντας ότι υπήρξαν πολλοί άνθρωποι

στο διάβα της που δεν τη σεβάστηκαν. «Εγώ θεωρώ ένα υπέροχο προσόν τον σεβασμό. Έτσι με έχουν μάθει οι γονείς μου και αυτό θέλω να κάνω, να είμαι εντάξει, αν δεν είμαι εντάξει έχω μεγάλο πρόβλημα. Ζορίζομαι ιδιαίτερα. Αυτό όμως μου δίνει μια τεράστια δύναμη, γιατί όταν είσαι εντάξει και είσαι καθαρός και ξέρεις ότι έχεις πει την αλήθεια, τότε αν προσπαθήσουν να σου κάνουν κάτι, οι άλλοι είναι λάθος, δεν είσαι εσύ.

Τότε εσύ έχεις τη δύναμη να πεις πράγματα που παλιότερα δε θα έλεγες, να κάνεις πράγματα που παλιότερα ούτε που είχες διανοηθεί να κάνεις, να προχωρήσεις μπροστά με άλλο θάρρος. Και εγώ αυτό το θάρρος το έχω κερδίσει μόνη μου. Κατάλαβες; Δεν ήθελα καθόλου να είμαι συγκινημένη αυτή τη στιγμή, δεν είμαι μετρημένη. Είμαι ακριβής. Για πάρα πολλά έχω στεναχωρηθεί. Είμαι στεναχωρημένη γενικά και παράλληλα δεν είμαι.

Σου είπα, όταν ξεπεράσεις αυτή τη κατάσταση που δεν είναι καθόλου ωραία και όπως έχω πει πολλές φορές και στο κλείσιμο της εκπομπής μου πέρυσι, πια πρέπει να μιλάμε καθαρά. Τι έγινε ρε παιδιά; Κάνουμε μια δουλειά, ας τα συζητήσουμε. Ας κάνουμε τα πράγματα ωραία για να έχουμε πάντα την καρδιά μας καθαρή. Εγώ αυτό που κρατώ και κανείς δε μπορεί να μου πάρει είναι ότι όλους αυτούς που μπορεί στο παρελθόν να έχουν προσπαθήσει να μου κάνουν κακό είτε να με κοροϊδέψουν είτε να με προδώσουν, εγώ μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια. Αυτοί μπορούν: Δε μπορούν…».

Στη συνέχεια, η Κατερινα Καραβάτου μίλησε για την περίοδο που διανύει τώρα στη ζωή της: «Είμαι σε μια ώριμη φάση. Δεν μου έχουν συμβεί και λίγα. Σε έναν κόσμο που περνάει τόσο πολλά πράγματα τα δικά μου προσωπικά ή επαγγελματικά πράγματα, που βαραίνουν εμένα, αλλά δεν νομίζω ότι είδα κάποιον άνθρωπο χαρούμενο το καλοκαίρι. Έβλεπα γύρω μου όλα αυτά που γινόντουσαν και έλεγα ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να πάμε μπροστά. Εγώ έκανα μεγάλη προσπάθεια να προχωρήσω μπροστά και την έκανα και με κόπο και με αποφασιστικότητα. Επιτέλους!».

Τέλος, οι δυο γυναίκες αναφέρθηκαν στην τηλεόραση και στο επάγγελμα του παρουσιαστή, με την Κατερίνα Καραβάτου να παραδέχεται ότι θα έπρεπε να έχει κάνει μερικά πράγματα διαφορετικά. «Πλέον, στην τηλεόραση έχω μάθει τα sos και αυτό αποδεικνύεται από την πορεία. Αλλά όχι ότι δεν έχω πολλά πράγματα να μάθω ακόμα. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήμουν στα Χανιά για μία αποστολή για την εκπομπή μας και ενώ ήμουν πολύ κουρασμένη, γυρνάω στη συνεργάτιδά μου που ήταν μαζί μου και της λέω “πιστεύω ότι κάνουμε την ωραιότερη δουλειά του κόσμου γιατί παρά την κούραση ήμουν με ανθρώπους εξαιρετικούς, οι οποίοι μας καλοδέχονταν και μας έδιναν πολλή αγάπη”.

Επειδή ακολουθώ τα πράγματα όπως πηγαίνουν, στη διαδικασία της δουλειάς θα έπρεπε να έχω κάνει διαφορετικά πράγματα. Την περίοδο του “Κους Κους”, η αρχισυντάκτριά μου με έλεγε ταπεινό χαμομηλάκι και είδα ότι έτσι δεν πας πουθενά. Προσπάθησα να δυναμώσω τον εαυτό μου με εμπειρία, γνώση, δουλειά και επιτυχίες».

Διαβάστε ακόμα:

Δεν φαντάζεστε ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση για το «Crown»!

Κατερίνα Βισέρη: Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες από την περίοδο της νευρικής ανορεξίας και η εξομολόγηση στο Πρω1νό

«Λύγισε» στον αέρα του Πρω1νού η Χαρά Παππά: «Με συγχωρείτε, νόμιζα ότι μου είναι εύκολο να μιλάω για κάτι τέτοιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα