Σελίμ Σελτζούκ: Η πρώτη ανάρτηση μετά το γάμο του!

Ο Σελίμ Σελτζούκ, ο πρώην παίκτης του MasterChef με το ωραίο χιούμορ που χάρισε πολλές στιγμές γέλιου στον μαγειρικό διαγωνισμό πέρα από τις μαγειρικές του δεξιότητες παντρεύτηκε την Κυριακή την επί δύο χρόνια σύντροφό του, Βάσω! Ο γάμος τους ζευγαριού έγινε  στο Δημαρχείο της Καισαριανής, παρουσία καλών τους φίλων και συγγενών. Αμέσως μετά το Δημαρχείο ακολούθησε χορός και διασκέδαση και μάλιστα, σχετικά βίντεο δημοσιεύτηκαν από τους καλεσμένους στα social media.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο από το γλέντι τους!

Ο γαμπρός

είχε έναν ακόμα λόγο για να χαμογελά, αφού ο γάμος του έγινε αφορμή για να συναντήσει ξανά τον αδελφό που είχε να δει 25 ολόκληρα χρόνια. O Σελίμ μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου για τις πρώτες τους σκέψεις και τα συναισθήματα του αναφέροντας: «Είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Δεν είχα καθόλου άγχος. Στον γάμο μου ήρθαν πολλοί φίλοι μου από το MasterChe, αγαπιόμαστε μεταξύ μας, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε! Είχα να δω τον αδερφό μου αρκετά χρόνια. Άργησα πολύ, αλλά τώρα είναι διπλά μου! Είχα να τον δω, 24-25 χρόνια και ήρθε μόνο για τον γάμο μου. Είμαι μια χαρά, ο αδερφός μου είναι δίπλα μου, παντρεμένος, η ζωή συνεχίζεται».

Από το πλευρό του αυτές τις χαρούμενες στιγμές δεν έλειπαν άλλοι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής, όπως  ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Δημήτρης Τσίκιλης, ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, ο Γιώργος Φασιλής, ο Αργύρης Αγλαμίσης αλλά και ο φετινός νικητής, Μανώλης Σαρρής. Εκεί ήταν και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία των δύο άλλων κριτών του παιχνιδιού, του  Πάνου Ιωαννίδη και του Σωτήρη Κοντιζά.

Ο Σελίμ Σελτζούκ στην πρώτη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μετά το γάμο του, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι του ευχήθηκαν και να ανταποδώσει. «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας…και στα δικά σας», έγραψε ο πρώην παίκτης του MasterChef δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το γάμο του.

View this post on Instagram

Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας…και στα δικά σας

A post shared by selim selguk (@selimselguk) on Jun 25, 2019 at 7:51am PDT

Διαβάστε ακόμα:

«Πλατινένιος» ο Κωνσταντίνος Αργυρός – Ποια πρόσωπα της showbiz βρέθηκαν στο πλευρό του στη λαμπερή απονομή;

Η Σία Κοσιώνη άλλαξε τα μαλλιά της! Δες το νέο της look!

Απίστευτο τρολάρισμα από Μουτσινά για τις ερωτικές σκηνές Αγγελόπουλου – Γερονικολού στο Τατουάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα