Σε σοκ ο Μαρίνος Κόνσολος: Χρησιμοποιούν το όνομά του σε εφαρμογή γνωριμιών

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Μαρίνος Κόνσολος, όπως ενημερώθηκε από έναν follower στον λογαριασμό του στο Instagram. Ο γνωστός ηθοποιός έπεσε από τα σύννεφα, όταν διάβασε πως υπάρχει προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών με τα στοιχεία του.

«Γεια σου Μαρίνο. Είμαι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό μου γιατί σε είδα στο Tinder και λόγω κεκτημένης ταχύτητας πάτησα το no και όχι το yes και έχασα την ευκαιρία για match. Και είπα δεν με νοιάζει θα του στείλω στο Instagram.

Αυτά», ήταν το μήνυμα που έλαβε.

Ο Μαρίνος Κόνσολος, λοιπόν, θέλησε να προειδοποιήσει όσους τον ακολουθούν στα social media, ότι δεν είναι χρήστης καμίας τέτοιας εφαρμογής και πως το μόνο αληθινό προφίλ που έχει είναι αυτό στο Instagram.

Με αυτόν τον τρόπο ο ηθοποιός προσπάθησε να προστατέψει τους διαδικτυακούς φίλους του από το να πέσουν θύματα απάτης. Ο Μαρίνος Κόνσολος έγραψε, λοιπόν, ένα κείμενο και επέστησε την προσοχή τους.

«Παιδιά, δεν χρησιμοποιώ καμία από αυτές τις εφαρμογές γνωριμίων. Ο μόνος αληθινός μου λογαριασμός είναι αυτός εδώ. Τίποτα άλλο», σημείωσε ο Μαρίνος Κόνσολος στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά την έκκληση για αίμα για τη μητέρα του

 Super Κική: Απαντά στους επικριτές της – «Έσπευσαν να με κατασπαράξουν με ευχές για καρκίνους…»

 Γιάννης Κατινάκης: Έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης – «Αποφάσισε να με φτύσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα