Δανάη Μιχαλάκη: Η πρώτη δήλωση του πατέρα της για την εγκυμοσύνη – «Μας φέρνει μεγάλη χαρά»

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά σε λίγους μήνες! Το αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού του και περιμένει πώς και πώς γι’ αυτή τη στιγμή, που θα κρατήσει το παιδί του στην αγκαλιά του.

Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε η Δανάη Μιχαλάκη μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός πόζαρε με το μπικίνι της, δείχνοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της. «Σήμερα γιορτάζω

γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μιχαλάκη.

Από την άλλη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια φωτογραφία της συζύγου του με τη φουσκωμένη κοιλιά της και έγραψε μια τρυφερή λεζάντα: «Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. – Μανώλης Φάμελλος. (Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις οτι θα γίνεις μπαμπάς η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη.).

Η πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη στην πρώτη δήλωση για το εγγόνι του

Εξίσου χαρούμενος με το ζευγάρι για αυτή την εγκυμοσύνη είναι και ο πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη και γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Μιχαλάκης. Ο ίδιος έκανε την πρώτη δήλωση μετά την αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης στην εφημερίδα Real Life και στη δημοσιογράφο Κορίνα Μανταγάρη.

«Καλώς να ορίσει! Μας φέρνει μεγάλη χαρά και σφραγίζει την ευτυχία των παιδιών», αρκέστηκε να αναφέρει ο ηθοποιός.

Μάλιστα, λίγο πριν γεννηθεί το εγγόνι του, ο ίδιος θα συνεργαστεί τηλεοπτικά με την κόρη του στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Παραλία», τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. «Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε μαζί και πραγματικά ήταν μια εξαιρετικά ωραία συνθήκη και πολύ περίεργη η πρώτη φορά που συνυπήρξαμε. Προσπαθούσα να κρύψω τη συγκίνηση μου, όπως και η Δανάη».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά την έκκληση για αίμα για τη μητέρα του

 Super Κική: Απαντά στους επικριτές της – «Έσπευσαν να με κατασπαράξουν με ευχές για καρκίνους…»

 Γιάννης Κατινάκης: Έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης – «Αποφάσισε να με φτύσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα