Σε νέες περιπέτειες γνωστή ηθοποιός – Συνελήφθη μετά από επίθεση σε αστυνομικό

Δύσκολες στιγμές περνά η γνωστή ηθοποιός, αφού τα δυσάρεστα γεγονότα στη ζωή της διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Ο λόγος για την ηθοποιό Heather Locklear, η οποία μια βδομάδα μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο για ψυχιατρική υποστήριξη, καθώς απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει, τώρα είναι αντιμέτωπη με τις αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο (23/6) μέλος από την οικογένεια της κάλεσε την αστυνομία και διασώστη, καθώς η ηθοποιός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα

η ηθοποιός γρονθοκόπησε τον αστυνομικό που προσπαθούσε να την χωρίσει από την οικογένεια της και κλώτσησε τον διασώστη που την έβαζε στο φορείο.

Η ίδια μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια στο κρατητήριο. Η Heather Locklear πλήρωσε την εγγύηση ύψους 20.000 δολαρίων και σήμερα Δευτέρα (25/6) αφέθηκε ελεύθερη.

Ωστόσο, οδηγήθηκε ξανά στο νοσοκομείο όπου με τη δική της συναίνεση εντάχθηκε σε πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της με το αλκοόλ και της ψυχικής της υγείας.

Δείτε ακόμη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη Βάσια Λόη! Πως είναι σήμερα η πρώην παρουσιάστρια;

Keywords
Τυχαία Θέματα