Σάββας Πούμπουρας: Ταξίδεψε άρον άρον στη Ρόδο – Το μήνυμα για βοήθεια

Ο Σάββας Πούμπουρας έχει αποδείξει πολλές φορές πως βρίσκεται στο πλευρό ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη και έτσι δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγος τη στιγμή που η Ρόδος φλέγεται.

Ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να βοηθήσει τους εθελοντές σε όλο αυτό το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει και έτσι νωρίς το πρωί της Δευτέρας ταξίδεψε στη Ρόδο προκειμένου να αναλάβει δράση. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από αναρτήσεις του

στα social media.

Ο Σάββας Πούμπουρας οργανώθηκε μαζί με φίλους και συνεργάτες του κι όλοι μαζί αποφάσισαν να αφήσουν τις διακοπές τους και να σπεύσουν στο νησί για να συνεισφέρουν με όποιον τρόπο μπορούν στους ανθρώπους που έμειναν στον δρόμο.

Όσα είπε ο Σάββας Πούμπουρας για το ταξίδι στη Ρόδο

«Φιλαράκια καλησπέρα. Κατεβαίνω εκτάκτως στη Ρόδο μαζί με φίλους και συνεργάτες, αλλά και με τη στήριξη των εταιριών που συνεργάζομαι όλα αυτά τα χρόνια και είναι πάντα δίπλα μου, όποτε χρειάζεται για να βοηθήσουμε όλους αυτούς που το έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή.

Θα έχουμε την κουζίνα μας, στην κουζίνα του παλιού νοσοκομείου εκεί όπου γίνονται τα συσσίτια για τους άπορους. Από εκεί θα χρειαστούμε ανθρώπους με οχήματα, που θα μεταφέρουν στις δομές τα τρόφιμα και τα προϊόντα. Θα σας επικοινωνήσω μέσα από stories τι θα χρειαστούμε και τι ώρα. Ευχαριστώ πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Σάββας Πούμουρας ανέβασε στο προφίλ του δύο φωτογραφίες – μία από τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο πλοίο και μία από την κουζίνα, όπου φτιάχνονται τα φαγητά για όσους έχουν ανάγκη.

«Το γραφείο μου για σήμερα», έγραψε ο Σάββας Πούμπουρας σε μία από τις αναρτήσεις.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαντώ Γαστεράτου: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης της κόρης της

 Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Χώρισαν μετά από δέκα χρόνια σχέσης

 Ο Παράδεισος των Κυριών: Άγης και Αμαλία στα μαχαίρια -Η διαφωνία και ο άγριος καβγάς

Keywords
Τυχαία Θέματα