Τριαντάφυλλος: Ο ξάδερφός του πάλεψε με τις φλόγες στη Ρόδο – Φωτογραφία

Ακόμα ένα καλοκαίρι η Ελλάδα παρακολουθεί μουδιασμένη δασικές εκτάσεις να καίγονται, ανθρώπινες περιουσίες να γίνονται στάχτη, ζώα να πεθαίνουν από τις φωτιές και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το μέγεθος της καταστροφής.

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει μια μεγάλη φωτιά στη Ρόδο, με τους κατοίκους να προσπαθούν με κάθε τρόπο να σώσουν τη γη τους από τις φλόγες και να προστατέψουν τα σπίτι τους. Ο Τριαντάφυλλος μπορεί

να βρίσκεται στην Αθήνα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, ωστόσο κατάγεται από το νησί και ενημερώνεται καθημερινά για όσα συμβαίνουν από την οικογένειά του που ζει εκεί.

Ο γνωστός τραγουδιστής βιώνει την ίδια αγωνία και πονάει για τον τόπο του, που πλέον δε θυμίζει την εικόνα που είχαμε στο μυαλό μας για τη Ρόδο. Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε δημόσια πως οι φλόγες έφτασαν και στο χωριό του, λέγοντας, παράλληλα, πως ο ξάδερφός του έδωσε μια μεγάλη μάχη για να σβήσει τη φωτιά.

Ο Τριαντάφυλλος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια σχετική φωτογραφία και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Όσα έγραψε ο Τριαντάφυλλος για τον ξάδερφό του που δίνει μάχη με τις φλόγες στη Ρόδο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Triantafyllos Xatzinikolaou (@triantafyllos_xatzinikolaou)

«Εδώ βλέπετε τον ξάδερφο μου τον Παναγιωτη @sotirioupanagiotis χωρίς φόβο με πάθος να έχει παλέψει για να σβήσει η φωτιά στη Ρόδο, στο χωριό μου, Απόλλωνα, και παλεύει ακόμα, ένας ήρωας, όλοι οι πυροσβέστες με κίνδυνο να χάσουν την ζωή τους παλεύουν ακόμα εκεί στο νησί, όλοι οι εθελοντές, όλοι εσείς είσαστε οι αληθινοί ήρωες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαντώ Γαστεράτου: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης της κόρης της

 Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Χώρισαν μετά από δέκα χρόνια σχέσης

 Ο Παράδεισος των Κυριών: Άγης και Αμαλία στα μαχαίρια -Η διαφωνία και ο άγριος καβγάς

Keywords
Τυχαία Θέματα