Σάββας Πούμπουρας: Η απάντηση του στα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για την εκπομπή του

Ο Σάββας Πούμπουρας έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, στην οποία έδωσε την δική του απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είχε σχολιάσει τις φάρσες που κάνει ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του «Best Friend’s Fear».

«Μολονότι έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα από τον Δεκέμβρη, πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν εμένα αλλά και το κανάλι και ζήτησαν να μην τους κάνουμε φάρσα. Υπάρχουν τέτοια περιστατικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάββας Πούμπουρας.

Στην

συνέχεια έδωσε την δική του απάντηση για την γνωστή παρουσιάστρια, λέγοντας: «Η Καινούργιου μού έκανε πλάκα και με ένα insta story, κάνοντας χιούμορ, μου είπε πως θα μου κάνει μήνυση αν της κάνω φάρσα. Δεν καταφέρομαι εναντίον κανενός και κοιτάω πάντα να κάνω τη δουλειά μου. Από την άλλη, αντιλαμβάνομαι πως αυτές οι εκπομπές αναπαράγουν και σχολιάζουν ό,τι γίνεται σε άλλες εκπομπές. To να λέει κάποιος κάτι για ένα concept και γιατί ένα κανάλι δεν κάνει κάτι για το συγκεκριμένο concept δεν με αφορά. Με την ίδια λογική μπορούν όλοι να βγουν και να τους κρίνουν όλους.


Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν θα μπω ποτέ στη διαδικασία να απαντήσω. Δεν χρωστάω εξήγηση σε κανέναν. Απλώς ακούω ευχάριστα τα σχόλια και γελάω. Τίποτα άλλο. Την Κατερίνα τη γνωρίζω πολλά χρόνια. Πάντα θα πούμε ένα «γεια» όταν συναντηθούμε. Αλλά να σου πω και κάτι; Πέρα από αυτό που είπε, έχει πει και πολλά θετικά για την εκπομπή και για φάρσες που της άρεσαν. Νομίζω πως η Κατερίνα είναι φαν της εκπομπής μας».

Διαβάστε περισσότερα:

Ρούλα Κορομηλά: Συγκινεί με την ανάρτησή της για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Η αγανάκτηση της Ελένης Μενεγάκη: «Απορώ πως τα γράφουν»

Λένα Παπαληγούρα: Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού μετά την είδηση της εγκυμοσύνης!

Keywords
Τυχαία Θέματα