Σάββας Πούμπουρας: Απαντά στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Όλο αυτό το διάστημα, τα δημοσιεύματα θέλουν τον Σάββα Πούμπουρα να μην βρίσκεται από την νέα τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν έχει απαντήσει ξεκάθαρα αν ισχύουν αυτές οι φήμες, παρόλο που οι δημοσιογράφοι τον ρωτούν κάθε φορά που τον συναντούν, ωστόσο, αυτή τη φορά ο Σάββας Πούμπουρας απάντησε γι’ αυτό μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα,

ο ίδιος πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί του χρόνου από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με αφορμή σημερινού ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Ο Σάββας Πούμπουρας απαντά στις φήμες

«Ό,τι συμβαίνει σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον σε όλο τον πλανήτη. Κόσμος προσλαμβάνεται, κόσμος παραιτείται, άλλοι απολύονται, άλλοι ολοκληρώνουν την σύμβασή τους, το συμβόλαιό τους, οτιδήποτε. Αυτό συμβαίνει στον κόσμο από τότε που ξεκίνησαν τα εργασιακά περιβάλλοντα. Επίσης όπως ουδείς αναντικατάστατος έτσι και κανένα περιβάλλον μονιμότερο του προσωρινού δηλαδή όλοι θα φύγουμε από κάπου κάποια στιγμή», απάντησε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας.


Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καπουτζίδης: Η στιγμή που φόρεσε τακούνια στη σκηνή του Athens Pride 2023 (Βίντεο)

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Νοσεί για δεύτερη φορά με κορονοϊό -«Κοντεύω να τρελαθώ γιατί…»

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Έσπασε» on camera η κόρη του, Άννα μετά την κηδεία του -«Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, τσακωθήκαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα