Σασμός: Τα γυρίσματα του β’ κύκλου συνεχίζονται! Νέες φωτογραφίες και βίντεο

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του «Σασμού» στη μικρή οθόνη και την προβολή της δεύτερης σεζόν έχει ξεκινήσει! Εκτός από τα παλιά αλλά αγαπημένα πρόσωπα, νέοι ηθοποιοί αναμένεται να «εισβάλουν» στο σίριαλ και να αναστατώσουν – κι άλλο – τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού οι ηθοποιοί έκαναν γυρίσματα, ώστε να προχωρήσουν στα επεισόδια, μιας και οι απαιτήσεις μιας καθημερινής σειράς είναι πολλές. Μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου, οι τηλεθεατές περιμένουν πως και πως να δούνε την εξέλιξη της ιστορίας, μιας και το φινάλε άφησε ανοιχτά πολλά κεφάλαια.

Ο

Στέλιος Μάινας και ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποτελούν δύο από τα νέα πρόσωπα, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη δεύτερη σεζόν.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220830201628_sasmos1.mp4

Τα γυρίσματα του «Σασμού» είναι καθημερινά, με τους πρωταγωνιστές να περνούν καλά μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αυτή τη φορά, η Δανάη Παππά ή αλλιώς η τηλεοπτική Θεοδώρα μας έδειξε μερικά στιγμιότυπα από τα backstage αλλά και από τα μέρη που πραγματοποιούνται συγκεκριμένα γυρίσματα.

Διαβάστε ακόμα:

 Σχολεία: Ανοίγουν στις 12/9 χωρίς μάσκες και τεστ

 Γιώργος Τσαλίκης: Μας συστήνει τον 20χρονο γιο του, Βασίλη

 Μαρία Ηλιάκη: Η εμπειρία της από το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα με την κόρη της

Keywords
Τυχαία Θέματα