Μαρία Ηλιάκη: Η εμπειρία της από το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα με την κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βρίσκονται στην Κρήτη τις τελευταίες ημέρες μαζί με την ενός έτους κόρη τους, Κατερίνα. Η οικογένεια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και χαίρεται τις πολύτιμες στιγμές που περνά μαζί.

Η γνωστή παρουσιάστρια σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από τις ημέρες τους στο νησί, δίνοντάς μας μια γεύση από το πώς περνούν. Σήμερα, λοιπόν, η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να διηγηθεί μια ιστορία από

το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα με το παιδί της.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220830183913_iliaki1.mp4

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως στο παρελθόν παρακολουθούσε άλλες μητέρες να παίρνουν μαζί τους στην παραλία πολλές τσάντες με πράγματα για το παιδί, ωστόσο δεν καταλάβαινε τον λόγο.

Όταν, λοιπόν, εκείνη πήγε στην παραλία για πρώτη φορά με τον σύζυγό της και την κόρη τους, έβαλε στην τσάντα της ελάχιστα πράγματα για το παιδί, με αποτέλεσμα να πηγαινοέρχεται συνέχεια στο σπίτι από την παραλία, ώστε να πάρει όσα τελικά χρειαζόταν και δεν είχε σκεφτεί.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220830183951_iliaki2.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220830184030_iliaki3.mp4

Διαβάστε ακόμα:

 Ντόρα Μπακογιάννη: Γευμάτισε με τα εγγόνια της στην Κρήτη

 Ελένη Μενεγάκη: «Που να μπει και ο ανάδρομος…»

 Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: «Οι καλεσμένοι για να μπουν στον γάμο έπρεπε…»

Keywords
Τυχαία Θέματα