Σασμός: Ο Γιώργος Χριστοδούλου ανακοίνωσε το τέλος του «Σταύρου» από τη σειρά

Ο Γιώργος Χριστοδούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» και στον ρόλο του Σταύρου.

Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε τη συμπεριφορά του ήρωα που υποδύεται, ενώ έκανε και ένα μεγάλο spoiler, αποκαλύπτοντας το μέλλον του Σταύρου στην τηλεοπτική σειρά.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου αποκάλυψε, λοιπόν, πως ο ρόλος του στον «Σασμό» φτάνει στο τέλος του.

«Ο Σταύρος, αφελώς κατά τη γνώμη μου, επένδυσε σε μία σχέση η οποία δεν ήταν αμφίδρομη και αυτό μπορούσε να το καταλάβει από την αρχή. Αν τα έβαζα στη ζυγαριά, θεωρώ ότι του Σταύρου του έχει στοιχίσει το ενδεχόμενο να μην ξαναδεί το παιδί περισσότερο. Όχι ότι δεν χρησιμοποιεί το παιδί για να πιέσει την Αργυρώ», σχολίασε ο Γιώργος Χριστοδούλου σχετικά με τη σχέση Σταύρου – Αργυρώς.

Και συνέχισε, κάνοντας ένα μεγάλο spoiler για τον ρόλο του: «Δεν νομίζω ότι θα βλέπετε τον Σταύρο μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό που ξέρω είναι ότι μάλλον ο Σταύρος δεν θα συνεχίσει μέχρι το τέλος και δεν θα μπορούσε, γιατί κάποια στιγμή, με κάποιον τρόπο θα πρέπει να φύγει από τη μέση για να υπάρξει ο σασμός μεταξύ των δύο».

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Επεισόδιο 85

Η Μαρίνα ανακοινώνει στην Αργυρώ κάτι που θα την ταράξει, ενώ Παύλος και Καλλιόπη έχουν μια συζήτηση που θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Ο Μαθιός και ο Αστέρης σχεδιάζουν τη ζωή τους με την Βασιλική και την Αργυρώ, δυστυχώς όμως τα γεγονότα θα τους προλάβουν για ακόμα μία φορά.

Ο Λευτέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση, την ίδια ώρα που ο κλοιός για το φόνο του Πάνου σφίγγει. Η δίψα για εκδίκηση δύο προσώπων θα ενοχοποιήσουν το πλέον απρόσμενο άτομο. Ο παπά-Μιχάλης προσπαθεί να συμβουλεύσει τον Νικηφόρο για το τεστ DNA. Ενώ η Τζένη παίρνει μια παράτολμη απόφαση.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star – Νικόλας Αγόρου: Με ποια κυρία της showbiz ήρθε κοντά πριν μπει στο reality;

 Ξυλοδαρμός μοντέλου από dj: Η πρώτη ανάρτηση του μοντέλου μετά την αναβολή της δίκης

 Νικολάκης Ζεγκίνογλου – Μαύρο Ρόδο: «Η επιστροφή από τις Κάννες στην Κυψέλη είναι απότομη προσγείωση»

Keywords
Τυχαία Θέματα