Τρύφωνας Σαμαράς: «Με ερωτεύτηκε ενώ εγώ είχα στενή σχέση με τον ναυαγοσώστη»

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, ο Τρύφωνας Σαμαράς, εκτός από την κομμωτική, έχει ασχοληθεί και με πολλά άλλα πράγματα. Μάλιστα, πριν από αρκετά χρόνια ο ίδιος είχε συμμετάσχει και σε κάποιες βιντεοκασέτες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (1/5), ο γνωστός hairstylist  βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για αυτό του το εγχείρημα ενώ ταυτόχρονα προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

«Είχα παίξε σε πολλές. Είχα έναν φίλο ο οποίος ήταν κολλητός με έναν σκηνοθέτη που έκανε τότε τις βιντεοταινίες και

με έβαζε αυτός να παίξω στις ταινίες, είχε βρει την άκρη», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Στη συνέχεια, o κομμωτής ανέφερε «Μετά δεν συνέχισα. Σε μια ταινία τσακώθηκα με τον σκηνοθέτη. Με είχε ερωτευτεί η κόρη του, ενώ εγώ είχα πάει εκεί και είχα μια στενή σχέση με ναυαγοσώστη. Οπότε το έμαθε η κόρη του και έτσι χάλασε όλη η δουλειά. Ας πιώ λίγο νερό. Απογοητεύτηκε η κόρη του».

Σε παλιότερες δηλώσεις του, ο Τρύφωνας Σαμαράς είχε αναφέρει για την επαγγελματική του πορεία και τις σχέσεις του με τον πατέρα του: «Ο μπαμπάς μου ήθελε να με κάνει οικοδόμο, όχι κομμωτή. Πήγα στην οικοδομή, με το που πήγα να σηκώσω τον τενεκέ δεν μπορούσα, λέω άστο δεν είμαι εγώ για τέτοια και έφυγα. Γενικά έχουμε μια πολύ καλή σχέση και από τότε που έχω χάσει τη μητέρα μου είμαστε ακόμα πιο κοντά».

Διαβάστε επίσης:

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Πανελλαδικών

Μπέττυ Μαγγίρα σε Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ξεχνάς ότι είμαι παλιότερη καραβάνα από σένα, αυτά τα κόλπα τα γνωρίζω πολύ καλά»

Survivor All Star: «Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα