Σασμός – Γιώργος Αμούτζας: «Αυτός που θα διαβάσει τον φάκελο με το αποτέλεσμα του τεστ DNA…»

Ο Γιώργος Αμούτζας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» μιας και βρισκόμαστε σε ένα πολύ κομβικό σημείο. Ο τηλεοπτικός Νικηφόρος αναφέρθηκε στη διαφορετική πλευρά του χαρακτήρα του, που βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια, ενώ έκανε και ένα spoiler σχετικά με την εξέταση DNA.

«Είμαστε σε μια πολύ ωραία ενότητα και για τον Νικηφόρο είναι. Βλέπουμε μια διαφορετική πλευρά του Νικηφόρου, αν και πολλοί τη χαρακτηρίζουν

σκοτεινή. Εγώ δεν συμφωνώ, είναι περισσότερο μια απόγνωση που βγαίνει επιτέλους από αυτόν τον ήρωα. Το ποτήρι ξεχείλισε και πλέον χρειάζεται απαντήσεις. Και ο κόσμος θέλει απάντηση για το ποιος είναι ο πατέρας του Νικηφόρου», είπε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Και στη συνέχεια έκανε ένα spoiler, που βάζει τους πιστούς τηλεθεατές της σειράς σε πολλές σκέψεις: «Θα σας δώσω ένα spoiler… Από όλους τους χαρακτήρες της σειράς, αυτόν τον φάκελο με το αποτέλεσμα θα τον διαβάσει μόνο ένας άνθρωπος. Αν ήταν τελικά ο Νικηφόρος, δεν θα ήταν σημαντικό να το αναφέρω… Το λογικό θα ήταν να το διαβάσει ο Νικηφόρος.

Αυτός που θα διαβάσει τον φάκελο, θα χρησιμοποιήσει αυτή την πληροφορία, έτσι ώστε μελλοντικά να κινήσει τα νήματα με τέτοιον τρόπο και να οδηγήσει την οικογένεια σε σωστές αποφάσεις, σε έναν κοινό δρόμο. Και φυσικά κάποια στιγμή πρέπει να έρθει και ο τίτλος της σειράς, πρέπει να γίνει Σασμός. Αυτός που θα διαβάσει το φάκελο δε θα πει ούτε ψέματα, ούτε αλήθεια. Είναι απλά ότι θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Θα προσπαθήσει να δημιουργήσει Σασμό».

Τέλος, ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στη δυσκολία που υπάρχει υποκριτικά σε αυτή την αλλαγή συμπεριφοράς του ήρωα που υποδύεται: «Είναι πολύ δύσκολο, πρώτα από όλα γιατί ξέρεις πόσο πολύ έχει αγαπηθεί αυτό το ζευγάρι. Ο Νικηφόρος, λοιπόν, δεδομένου ότι δεν γνωρίζει πόσο κακός σύζυγος ήταν ο πατέρας του στην πραγματικότητα, δεν γνωρίζει ότι άπλωσε χέρι στη μητέρα του ή τον τρόπο που της μιλούσε και το τι πραγματικά συνέβαινε…

Η τελευταία φορά που είδαμε τη σχέση της οικογένειας, ο Νικηφόρος προσπαθούσε να τους συμφιλιώσει πηγαίνοντας τον πατέρα του να αγοράσει ένα φόρεμα στη μαμά του. Σαν ηθοποιός εγώ καλούμαι να πάω κόντρα και να εναντιωθώ σε δύο ανθρώπους που τους αγαπά ο κόσμο πολύ και σε έναν Μαθιό, ο οποίος παρόλο που σκότωσε τον πατέρα του Νικηφόρου, έχει κρατήσει συγκεκριμένη στάση μέχρι αυτό το σημείο. Δεν έχει κατηγορήσει ποτέ και δεν έχει απομυθοποιήσει ποτέ στα μάτια του τον πατέρα του. Υπάρχουν κάποιες λεπτές γραμμές».

Δείτε στο βίντεο όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Αμούτζας:

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Ρουβάς: Η πρώτη ανάρτηση για τον Απόστολο Ρουβά μετά την αποχώρησή του από το Survivor

 Έλενα Πολυχρονοπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την αποφυλάκισή της από τον Κορυδαλλό

 Σάσα Μπάστα: Αποκάλυψε την ικανότητα της 3,5 ετών κόρης της που την έχει εκπλήξει

Keywords
Τυχαία Θέματα