Eurovision 2022: Αυτά είναι τα πέντε πρόσωπα που αποτελούν την ελληνική κριτική επιτροπή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Eurovision 2022, αφού μετά το τέλος του Α’ Ημιτελικού και την πρόκριση των 10 πρώτων χωρών, σε λίγες ώρες ξεκινάει ο Β’ Ημιτελικός στο Τορίνο. Απόψε, θα δούμε την Κύπρο να διαγωνίζεται στην ένατη θέση της κατάταξης, με την Ανδρομάχη και την ομάδα της να ανυπομονούν για τη μεγάλη στιγμή.

Η 27χρονη ερμηνεύτρια του «Ela» ανεβοκατεβαίνει στις θέσεις σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, συνεπώς άλλοτε φαίνεται να περνάει στον τελικό του Σαββάτο κι άλλοτε όχι, όμως μετέφερε η εκπομπή

το Πρω1νό. Ακόμα, ο Θάνος Κλωνόπουλος αποκάλυψε ποια είναι τα πέντε μέλη που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή και θα ψηφίσουν εκ μέρους της Ελλάδας.

Ως πρόεδρος της ελληνικής κριτικής επιτροπής ορίστηκε η Βικτώρια Χαλκίτη (τραγουδίστρια – καθηγήτρια φωνητικής). Τα τέσσερα μέλη είναι ο Δημήτρης Μασούρας (creative director), η Έλλη Καρβώνη, (τηλεοπτική παραγωγός), η Χριστιάννα Δανέζη (διευθύντρια παραγωγής ραδιοφώνου) και ο Νίκος Αντωνίου (music expert).

Να σημειωθεί πως ο ρόλος των επιτροπών είναι καθοριστικός για την τελική κατάταξη των χωρών, αφού το 50% της βαθμολογίας προέρχεται από αυτές.

Δείτε το βίντεο του Πρω1νού:

Διαβάστε ακόμα:

 Απόστολος Ρουβάς: Το δημόσιο μήνυμα της συντρόφου του μετά την αποχώρηση από το Survivor

 Χριστίνα Παππά: Έχασε το διαβατήριό της στο «Asia Express» και δεν μπορεί να ταξιδέψει

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένα «βουνό» από ψέματα που άρχισαν να αποκαλύπτονται

Keywords
Τυχαία Θέματα