Σάντυ Χατζηιωάννου: «Από το 2018 που τελείωσα τη σχολή, έχω φάει αρκετές απορρίψεις»

Η Σάντυ Χατζηιωάννου η τηλεοπτική Τζένη του «Σασμού» παραχώρησε συνέντευξη στο «Breakfast@star» και και την Αναστασία Ζαρκά και αποκάλυψε πώς της έγινε η πρόταση για την τηλεοπτική σειρά του Alpha, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, ενώ έκανε ένα spoiler για την εξέλιξη της ηρωίδας της.

«Έστειλα βιογραφικό στην casting director, κλείσαμε ένα ραντεβού και πήγα, αλλά αυτήν τη φορά το έκλεισα πιο γρήγορα, δεν πήγα 7-8 φορές. Μία εβδομάδα ήμουν ασταμάτητα πάνω από το κινητό, δεν μπορούσα να ηρεμήσω

από το άγχος, ούτε να κοιμηθώ. Ήξερα μέσα μου ότι θα γίνει επιτυχία, το ένιωθα», είπε αρχικά η Σάντυ Χατζηιωάννου.

Σχετικά με το τι θα δούμε την Τζένη να κάνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η ηθοποιός αρκέστηκε να αναφέρει: «Από πέρυσι είμαι ερωτευμένη με τον Μανόλη. Θα δούμε κάποια ανατροπή στον ρόλο μου, κάτι θα γίνει. Θα κάνω κάτι που δεν θα το έκανα, δεν συνηθίζεται στον χαρακτήρα μου ως Τζένη».

Ακόμα, η Σάντυ Χατζηιωάννου μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μετά την αποφοίτησή της από τη δραματική σχολή, λέγοντας πως συνέχεια την απορρίπτουν: «Συνέχεια μου τυχαίνει να με απορρίπτουν. Μόνο με απορρίπτουν. Από το 2018 που τελείωσα τη σχολή, έχω φάει αρκετές απορρίψεις. Στην αρχή στενοχωριόμουν πολύ και νόμιζα πως εγώ δεν κάνω για τη δουλειά και δεν είμαι καλή. Μετά κατάλαβα ότι έτσι λειτουργεί και δεν ταιριάζουμε όλοι σε όλα».

Διαβάστε ακόμα:

 Άγρια Γη: Ο Άρης σε μία απρόσμενη συμμαχία -Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο

 Ηλίας Μπόγδανος για Survivor: «Ο cameraman μού είπε ότι αυτό απαγορεύεται και ότι αν μαθευτεί θα έχουμε πρόβλημα»

Πέτρος Πολυχρονίδης: Απαντά στη Τζούλια Νόβα για τον «Τροχό της Τύχης»-«Αυτά είναι δικά της θέματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα