Meghan Markle: Η αποκάλυψη για τον γάμο της που θα συζητηθεί

16:21 9/12/2022 - Πηγή: InStyle

Η Meghan Markle , στο νέο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan», που προβάλλεται αυτήν την περίοδο από τηλεοπτική πλατφόρμα ροής, αποκάλυψε ότι το παλάτι της απαγόρευσε να καλέσει στο γάμο της, την ανιψιά της Ashleigh Hale , εξαιτίας των κακών σχέσεων που είχε η ίδια με την ετεροθαλή αδελφή της Samantha Markle.

Όπως αποκάλυψε η δούκισσα του Σάσεξ είχε αναπτύξει στενή σχέση με την ανιψιά της Ashleigh, κόρη της Samantha. Ωστόσο βρέθηκε σε δυσάρεστη θέση όταν καταρτίστηκε η λίστα με τους καλεσμένους του γάμου της, το 2018.

«Πώς

θα εξηγούσαμε ότι η ετεροθαλής αδερφή μου δεν είναι καλεσμένη στο γάμο, αλλά η κόρη της θα ήταν καλεσμένη;» είπε η Meghan Markle. «Για την Ashleigh, η καθοδήγηση, εκείνη την εποχή, ήταν να μην έρθει στο γάμο μας», συνέχισε η δούκισσα του Σάσεξ. «Ήμουν στο αυτοκίνητο με τον Harry. Την είχα σε ανοιχτή ακρόαση και της μιλήσαμε για το ποια οδηγία μάς δόθηκε και γιατί έγινε αυτή η αξιολόγηση… και αυτό ήταν οδυνηρό» πρόσθεσε.

Meghan Markle: Μίλησε ανοικτά για τις αυτοκτονικές σκέψεις της όταν ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας

Πριν από λίγες μέρες η Meghan Markle εμφανίστηκε στο Gala στο Ίδρυμα Robert F. Kennedy για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, όπου μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry τιμήθηκαν για τον αγώνα τους κατά του ρατσισμού.

Στη διάρκεια συζήτησης στο πλαίσιο του Ripple of Hope Gala, η Meghan Markle μίλησε για τις αυτοκτονικές σκέψεις, ενώ ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η Δούκισσα του Σάσεξ είπε ότι μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τον αγώνα της πέρυσι γιατί “δεν θέλω κανένας να νιώθει μόνος”.

Τόνισε πως η ψυχική υγεία μπορεί να είναι πρόβλημα “όταν δεν βλέπεις διέξοδο” και σημείωσε ότι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ένιωθαν όπως ένιωθε κι αυτή όταν εγκλωβίστηκαν στην απομόνωση στη διάρκεια των lockdown για τον COVID-19.

Όπως είπε η Meghan δεν ήταν εύκολη απόφαση να βγει να μιλήσει δημοσίως για τις αυτοκτονικές τάσεις, τις οποίες αποκάλυψε στη συνέντευξή της στην Oprah. Χαρακτήρισε την απόφασή της να το μοιραστεί κάτι σαν υποχρέωση λόγω της πλατφόρμας της. “Όταν έχεις περάσει από οτιδήποτε είναι δύσκολο και όλοι, ειδικά τα τελευταία χρόνια με lockdown και COVID, που αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν μια εμπειρία, την οποία μπορεί να μην την εκφράζουν. Όλοι πρέπει, όταν μπορούμε, αν νιώθουμε αρκετά γενναίοι, να μιλήσουμε ειλικρινά για την εμπειρία μας. Δίνει στους άλλους χώρο και κουράγιο να κάνουν το ίδιο, αλλά περισσότερο από αυτό να νιώθουν πραγματικά ότι δεν είσαι μόνο, γιατί πιστεύω ότι συχνά αυτό μπορεί να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο όταν νιώθεις έτσι, δεν βλέπεις διέξοδο”.

Meghan Markle: Παραιτήθηκε η παραγωγός του podcast της – Αβέβαιο το μέλλον της δεύτερης σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα