Σάντρα Βουτσά: «Εχθές ήταν η κηδεία του πολυαγαπημένου μου Κώστα, ένας πραγματικός κύριος»

Μέσω μιας ανάρτησης που έκανε χτες (24/8) στα social media, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστό ότι ο σχεδιαστής Κώστας Μαυρόπουλος «έφυγε» από τη ζωή.

H Σάντρα Βουτσά γνώριζε προσωπικά τον σχεδιαστή και, με αφορμή τον θάνατό του, προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας του είπε το δικό της «αντίο».

Η συγκινητική ανάρτηση της Σάντρας Βουτσά για την απώλεια του Κώστα
Μαυρόπουλου

«Πριν πολλά χρόνια γνώρισα τρεις υπέροχους ανθρώπους, τον Κώστα, τον Ντίνο κ τον Νικόλα Μαυρόπουλο….Σπουδαίοι σχεδιαστές υψηλής ραπτικής, ο Κώστας και ο Ντίνος, άξιος συνεχιστής ο καταπληκτικός Νικόλας Μαυρόπουλος. Μια οικογένεια σχεδιαστών, με σπουδαία ιστορία, που περιγράφει ο ίδιος ο Κώστας Μαυρόπουλος, στο λεύκωμα που έβγαλε τον Οκτώβριο του 2022 (τελευταία φωτό)… Πριν δυο χρόνια, έφυγε ο γλυκύτατος Ντίνος….Εχθές ήταν η κηδεία του πολυαγαπημένου μου Κώστα….Ένας πραγματικός ΚΥΡΙΟΣ!!! Άνθρωποι που θεωρώ μεγάλη τύχη που τους γνώρισα κaι μεγάλη τιμή, που με θεωρούσαν φίλη τους….. Αντίο, αγαπημένε μου ΚΥΡΙΕ Κώστα…. Καλό ταξίδι στον Παράδεισο….

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandra Voutsa (@sandravoutsa)

Οι φωτό είναι από πάρτυ που είχα κάνει για τα γενέθλι;a  μου, στα τέλη της δεκαετίας του 90’ και φυσικά ήταν στην παρέα κ η άλλη πολυαγαπημένη μου Ρίτα Σακελλαρίου», έγραψε η Σάντρα Βουτσά στη λεζάντα της ανάρτησης.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Η ανάρτηση όλο νόημα για τους «φίλους-φίδια»

«Με ενόχλησε όταν πάρθηκε η απόφαση να διακοπεί το “50-50”, η συνεργασία με τον Φιλιππίδη ήταν άψογη»

Λένα Μαντά: Παντρεύει την κόρη της, Μαρία -Οι φωτογραφίες στα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα