«Με ενόχλησε όταν πάρθηκε η απόφαση να διακοπεί το “50-50”, η συνεργασία με τον Φιλιππίδη ήταν άψογη»

Στην ψυχαγωγική εκπομπή του Open, «Καλοκαίρι yes», παραχώρησε συνέντευξη ο Άλκης Παναγιωτίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο «50-50», ενώ παράλληλα ανέφερε πως τον ενόχλησε όταν οι ιθύνοντες του Mega πήραν την απόφαση να σταματήσουν να προβάλλουν τη σειρά.

«Με ενόχλησε όταν πάρθηκε η απόφαση να διακοπεί το “50-50”, γιατί σε αυτή τη σειρά έπαιξε τόσος κόσμος. Κάποιος από

όλους αυτούς κατηγορήθηκε για κάτι, αλλά οι άλλοι δεν έφταιγαν. Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν άψογη, όπως όλες μου οι συνεργασίες», είπε χαρακτηριστικά ο Άλκης Παναγιωτίδης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ίδιος μίλησε και για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- πως δεν του έκανε πρόταση για το «Maestro».

«Δεν μου έκανε πρόταση να συμμετάσχω στο “Maestro”. Δεν το συνηθίζει αυτό ο Παπακαλιάτης και η άποψή μου είναι ότι είναι λάθος. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί μεγάλοι δημιουργοί δούλευαν με το ίδιο team, με τους ίδιους ανθρώπους. Γνωρίζοντας έναν συνεργάτη σου χρόνια, σπαταλάς πολύ λιγότερη ενέργεια και λόγια για να συνεννοηθείς μαζί του από το να μην τον γνωρίζεις καθόλου. Ο Χριστόφορος δεν το κάνει, τραβάει άλλη ρότα», ανέφερε ο ηθοποιός στην κάμερα του Οpen.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν έχει παρακολουθήσει καθόλου το «Maestro», ο ίδιος απάντησε: «Έχω δει πάρα πολύ λίγο από το “Maestro”. Μου άρεσε. Είναι άξιος ο Χριστόφορος και τον εκτιμώ».

Διαβάστε επίσης:

Λένα Μαντά: Παντρεύει την κόρη της, Μαρία -Οι φωτογραφίες στα social media

Φωτιά στον Έβρο: Βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές των 18 μεταναστών που βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο δάσος της Δαδιάς

Ιωάννα Τούνη: Η ανάρτηση όλο νόημα για τους «φίλους-φίδια»

Keywords
Τυχαία Θέματα