Σάκης Τανιμανίδης: «Όλοι μας είχαμε μια απορία για το πόσο θα παλέψουν οι celebrities»

Ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor.

«Μέχρι τώρα είμαι ενθουσιασμένος με όλη την εμπειρία, και μιλάω τόσο για το “Survivor” όσο και για τη διαμονή σε ένα νησί της Καραϊβικής».

Το επίπεδο των παικτών είναι ανεβασμένο;

«Οι παίκτες είναι πολύ δυνατοί και στις δύο ομάδες. Μάλιστα, η ομάδα των “celebrities”, όπως τους αποκαλούμε, έχει ένα τρομερό πάθος και είναι τρομερά ανταγωνιστική. Και αναφέρομαι σε αυτούς, γιατί η αλήθεια είναι ότι

πριν ξεκινήσουμε το “Survivor” όλοι μας είχαμε μια απορία για το πόσο θα παλέψουν οι “celebrities”, μέσα σε ένα παιχνίδι διαβίωσης και περιπέτειας. Βέβαια, το ίδιο δυνατοί είναι και οι “μαχητές”, και έτσι έχουμε την τύχη να παρακολουθούμε εντυπωσιακούς αγώνες!».

Πώς θα χαρακτήριζε τις δοκιμασίες;

«Πάνω απ’ όλα αθλητικές! Είναι κανονικοί αγώνες και όχι κάτι εύκολο και απλό, σαν ένα τηλεπαιχνίδι. Γι’ αυτό, άλλωστε, και όλοι οι παίκτες έχουν επιλεγεί και βάσει της φυσικής τους κατάστασης. Οι δοκιμασίες μου αρέσουν τόσο πολύ, που πριν ή μετά το γύρισμα προσπαθώ να κλέψω λίγο χρόνο καινά αγωνιστώ και εγώ!».

Υπήρξε κάποια που για εκείνον θα ήταν δυσβάστακτη;

«Όχι θα ήθελα να πάρω μέρος σε ΟΛΕΣ!!!».

Οι παίκτριες είναι δυναμικές και ανθεκτικές;

«Οι παίκτριες είναι… “τούμπανα”! Είναι όλες τους μία και μία, είναι πολύ αθλητικές και μέχρι τώρα πολλές φορές τα καταφέρνουν καλύτερα και από τους άντρες, σε κάποια σημεία».

Έφτασε σε… ακρότητες για χάρη του reality;

«Για το trailer του “Survivor” χρειάστηκε να κάνω μια πτήση κάποιων δευτερολέπτων την ώρα που στεκόμουν έξω από ένα ελικόπτερο, πιασμένος με το ένα χέρι, σε μια χειρολαβή».

The post Σάκης Τανιμανίδης: «Όλοι μας είχαμε μια απορία για το πόσο θα παλέψουν οι celebrities» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα