Yay Fay! Η Φαίη μας έκανε τον πιο trendy κότσο

Μόλις χθες σου μιλήσαμε για τα banana buns, τους κότσους που ήρθαν από τα παλιά για να γίνουν το απόλυτο trend της άνοιξης. Είναι τυχαίο που η Φαίη μας για την χθεσινή της εμφάνιση στο Πρω1νό είχε ακριβώς τέτοιο κότσο; ΚΑΘΟΛΟΥ! Η Φαίη και ο Δημήτρης Στράτος είναι πιο ενημερωμένοι για τα τελευταία hot χτενίσματα και από… το instagram!

Αφού λοιπόν σου αποκαλύψαμ όλα τα μυστικά για να

χτενιστείς άψογα όπως ακριβώς η Φαίη, ρωτήσαμε τον Δημήτρη πως μπορείς να αντιγράψεις και αυτό το χτένισμα και να κάνεις κι εσύ δικό σου το trend στα μαλλιά που ήρθε από τα παλιά! Είδες όμως τον κότσο για τον οποίο μιλάμε; Δες τον παρακάτω και συνέχισε να διαβάζεις για όλες τις λεπτομέρειες…

“Είναι ο πιο κλασικός κότσος που υπάρχει και ταιριάζει σε όλες” μας είπε ο Δημήτρης και συνέχισε: “Για να τον αντιγράψεις δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο από μερικά τσιμπιδάκια και το ξηρό σαμπουάν σου. Ιδανικά, ο κότσος αυτός γίνεται σε μαλλιά δεύτερης ημέρας, που έχουν καλύτερο κράτημα αλλά με λίγο ξηρό shampoo όλα γίνονται. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μαζέψεις τα μαλλιά σου σαν τα μάζευες για να τα πιάσεις αλογοουρά και να γυρίσεις το μήκος προς τα επάνω. Έπειτα, πρέπει να τα γυρίσεις προς τα μέσα ώστε να κρυφτούν οι άκρες κάτω από το δίπλωμα των μαλλιών και να τα στερεώσεις με τσιμπιδάκια. Τόσο απλό!” Και είναι όντως πανεύκολο! Εννοείται πως ο Δημήτρης τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να αφήσεις τα μαλλιά σου χαλαρά στο μπροστινό μέρος. Γιατί; Γιατί έτσι έχεις ένα φρέσκο αποτέλεσμα που δεν μοιάζει στυλιζαρισμένο και ρετρό. Δοκίμασέ το απόψε κιόλας!

Διάβασε ακόμα:

Tips για να τιθασεύσεις τις ατίθασες φύτρες σου!

Το μυστικό για να αντιμετωπίσεις τις ρυτίδες είναι τόσο απλό!

Αυτή η blogger έκανε το μακιγιάζ της με ένα ταμπόν…

The post Yay Fay! Η Φαίη μας έκανε τον πιο trendy κότσο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα