Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Θα τους δούμε και πάλι μαζί τηλεοπτικά;

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν το Σάββατο 17/09 τις δίδυμες κορούλες τους, Άριανα και Φιλίππα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου.

Αμέσως μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό μαγαζί του νησιού, ενώ μάλιστα το «παρών» στο μυστήριο έδωσε και ο Γιώργος Μαυρίδης, γεγονός το οποίο προκάλεσε εντύπωση σε όλους, καθώς οι δύο άνδρες τα τελευταία χρόνια δεν είχαν και τόσο καλές σχέσεις.

Ο

μπαμπάς του Σάκη Τανιμανίδη, Στέφανος, δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day» για το γεγονός αυτό: «Ο Γιώργος είναι ένα παιδί αγαπητό, το ξέρω από την πρώτη μέρα που συνεργάστηκε με τον Θανάση. Ήταν στενοί φίλοι και αδέρφια. Συνεχίζουν να είναι απ’ ότι ξέρω και πιστεύω ότι η πορεία και του Γιώργου θα είναι εξίσου σημαντική με ό,τι όνειρο κάνει στη ζωή του. Θανάση τον λένε τον γιο μου, πώς θα τον φωνάζω, Σάκη; Σάκης είναι ένας, ο Ρουβάς. Σάκης είναι ο Ρουβάς, εγώ ξέρω τον Θανάση».

Σήμερα το πρωί (21/9) η εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης ετοιμάζονται για μία νέα κοινή συνεργασία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο τους συζητούν για μία νέα ταξιδιωτική εκπομπή σε παραγωγή του Σάκη Τανιμανίδη και κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιήσουν τον ίδιο τίτλο με την προηγούμενη, δηλαδή «World Part».

Διαβάστε ακόμα:

Γέννησε η Λάουρα Νάργες

«Στις “Άγριες Μέλισσες” έκανα δοκιμαστικό αλλά πήραν τον Ίαν Στρατή»

Βασίλης Δημάκης: Το μήνυμά του μέσα από τη φυλακή μετά τον αρραβώνα με την Ερασμία Μάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα