Βασίλης Δημάκης: Το μήνυμά του μέσα από τη φυλακή μετά τον αρραβώνα με την Ερασμία Μάνου

Το πρωί της Τρίτης 20/9, η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, αποκάλυψε στο «Happy Day» ότι αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της, Βασίλη Δημάκη, ο οποίος είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που

το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία.

Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο αλλά παράλληλα είναι μοναδικό», αποκάλυψε μεταξύ άλλων για την γνωριμία τους στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Ένα 24ωρο μετά την γνωστοποίηση του αρραβώνα τους και την έκταση που πήρε το γεγονός, ο Βασίλης Δημάκης θέλησε να κάνει μερικές διευκρινίσεις σχετικά με όσα είδε να γράφονται για εκείνον στα media.

Δείτε παρακάτω όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

«Εγώ και η σύντροφός μου , Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους από καρδιάς για τις όμορφες και εγκάρδιες ευχές σας !!! Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να επισημάνω δυο – τρία πραγματάκια , που θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένο να διευκρινιστούν , αφού ο καθένας βγαίνει και λέει “το μακρύ του και το κοντό του” , χωρίς να έχει μπει στη διαδικασία να ψάξει την εγκυρότητα ολων όσων αναπαραγει.

α) Ουδέποτε έχει χρησιμοποιηθεί καλάσνικοφ , σε καμία ενοπλη ληστεία κατά το εκνομο παρελθόν μου !

β) Ουδέποτε έχω διαπράξει κλοπές και δη μάλιστα σε ιδιώτες , επιχειρηματίες και τα λοιπά , όπως άστοχα αναφέρθηκε χθες στην Τατιάνα Στεφανιδου και σε άλλα τηλεοπτικα μέσα και site ..

γ) Ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για τρομοκρατία , όπως επίσης , ποτε δεν έχω κατηγορηθεί για χρηματοδότηση του λεγόμενου “επαναστατικού ταμείου”… δ) Τέλος, ποτε δεν έχει ασκηθεί βία από μένα , κατά τη διάπραξη των απαλλοτριώσεων του παρελθόντος !

Με τον νέο δημοσιογραφικό νόμο , ο αναπαράγων , φέρει την ίδια ευθύνη με αυτόν που αναπαρήγαγε πρώτος την είδηση ! Με την συνήγορο μου κυρία Ηλέκτρα-Λήδα Κούτρα , προτιθεμεθα να προσφυγουμε άμεσα στη Δικαιοσύνη , εάν μετά τη δημοσίευση της παρούσας δήλωσης δεν ανασκευάσουν , όλοι όσοι ψευδώς αναπαρήγαγαν ένα σωρό λίβελους και κιτρινισμούς χειριστου είδους !

Τώρα εάν δεν ανασκευάσουν , κανένα πρόβλημα (!) Θα σας ευχαριστούμε πολύ για το ακούσιο μεν , υπέροχο δε , δώρο γάμου που θα μας κάνετε … Αυτά τ ολίγα.. “Και στα δικά σας”», ανέφερε στο μήνυμά του.

Σύμφωνα ωστόσο με το ρεπορτάζ της Πόπης Παπαδοπούλου στην εκπομπή «T-live», τον λογαριασμό αυτό διαχειρίζεται η αρραβωνιαστικιά του, Ερασμία Μάνου.

Διαβάστε ακόμα:

Τάσος Ξιαρχό: «Η δημόσια κατακραυγή με ανάγκασε να κάνω απόπειρα αυτοκτονίας»

Η Γη της Ελιάς: Πασίγνωστος ηθοποιός “εισβάλλει” στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σταμάτης Κόκοτας 

Keywords
Τυχαία Θέματα