Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Πήγαν σε πανηγύρι της Μυκόνου – Βίντεο

Τις ομορφιές της ζωής στο νησί απολαμβάνουν εδώ και περίπου ενάμιση μήνα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα! Οι δυο τους αποφάσισαν να περάσουν το φετινό καλοκαίρι στη Μύκονο μαζί με τις δίδυμες κόρες τους ενώ πολύ συχνά τους επισκέπτονται διάφοροι φίλοι τους.

Το ζευγάρι μπορεί να είχε συνηθίσει να βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι και να ταξιδεύει από μέρος σε μέρος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όμως μετά τον ερχομό των διδύμων αυτό άλλαξε. Πλέον, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα προτιμούν να έχουν μια βάση στις διακοπές τους, ώστε να κυλά πιο ομαλά η καθημερινότητα των παιδιών τους.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/07/220727234949_sakisxristina1.mp4

Μπορεί η Μύκονος να φημίζεται για τα μεγάλα πάρτι και τα ακριβά μαγαζιά, ωστόσο ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να μας δείξει ακόμα μία πλευρά της.

Το βράδυ της Τρίτης 26/7, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έδωσαν το παρών σε ένα πανηγύρι του νησιού και διασκέδασαν με τα νησιώτικα τραγούδια. Μάλιστα, οι δυο τους δε δίστασαν και να χορέψουν, απολαμβάνοντας ‘έτσι ακόμα περισσότερο τη βραδιά τους.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/07/220727234955_sakisxristina2.mp4

Διαβάστε ακόμα:

 Άννα Πρέλεβιτς: Η αποκάλυψη για το νυφικό στον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

 Britney Spears: Επιστρέφει στη μουσική με συνεργασία – έκπληξη!

 Μαρία Ηλιάκη: Δύσκολη περίοδος για την κόρη της – Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Keywords
Τυχαία Θέματα