Τα 3 παντελόνια που αξίζει να έχεις στη βαλίτσα αν δεν είσαι λάτρης των σορτς

H Tezza είναι μια από τις πιο διάσημες influencers στον κόσμο και παράλληλα μια επιχειρηματίας που θαυμάζουμε ιδιαίτερα. Πριν από μερικά χρόνια η ίδια δημιούργησε μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που έγινε ανάρπαστη. Πλέον, οι πιο πολλές fashionistas στον κόσμο γνωρίζουν και χρησιμοποιούν την εφαρμογή της Tezza για τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν στα social media.

H ίδια έχει μια πολύ ιδιαίτερη και αρκετά ρετρό αισθητική που παράλληλα είναι άκρως μοντέρνα και εναρμονισμένη με το σήμερα. Το στιλ της μοναδικό και πάντα άξιο να μας

εμπνεύσει και να μας κάνει να θέλουμε σαν τρελές να το αντιγράψουμε.

Ποια παντελόνια προτιμάει φέτος το καλοκαίρι;

#1. Printed παντελόνες

Οι printed παντελόνες, ειδικά αν συνδυάζονται με ασορτί printed μπλούζες, κερδίζουν την προσοχή μας αυτή τη σεζόν και ανυπομονούμε να τις φορέσουμε από το πρωί ως το βράδυ και στις διακοπές.

#2. Light jeans

Τα τζιν παντελόνια σε ανοιχτούς τόνους είναι τα μόνα που δεχόμαστε να φοράμε με τόση ζέστη και ειδικά αν συνδυάζονται με φλοράλ σέξι κορσέδες.

#3. Cargo παντελόνια

Το cargo παντελόνι παραμένει στην hot λίστα του καλοκαιριού και φέτος το φοράμε με crop tops και t-shirts, όπως κάνει και η γνωστή influencer.

Διαβάστε περισσότερα:

Το φούξια είναι ο τόνος που θα δώσει χρώμα στο Καλοκαίρι σου – Shopping guide για έξυπνες αγορές

Trend Alert: H Chiara Ferragni μας δείχνει 4 τρόπους για να φορέσουμε τις καλοκαιρινές μας ζακέτες

10 πράγματα που δε γνωρίζαμε για την «Κυρία Καίτη», ιδρύτρια του οίκου Kathy Heyndels

Keywords
Τυχαία Θέματα