Σάκης Κατσούλης: Η απάντηση για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η αναφορά στον Γιώργο Λιβάνη

Ο Σάκης Κατσούλης, ο μεγάλος νικητής του Survivor το μεσημέρι της Τρίτης (6/7) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it και παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη μετά τη νίκη του.

Ο επιχειρηματίας μίλησε για τα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο και φυσικά αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Η Ιωάννα Μαλέσκου τον ρώτησε εάν ήταν σκηνοθετημένα τα όσα παρακολουθήσαμε να συμβαίνουν μεταξύ τους και απάντησε: “Νομίζω η αγάπη είναι πιο δυνατή από τον έρωτα. Είχε happy end… Δεν

γίνεται να κρυφτεί τίποτα. Αρχικά τσακωνόμασταν συνέχεια με την Μαριαλένα. Δεν γίνεται να είναι σκηνοθετημένο. Είναι πολύ πιο δύσκολο το Survivor για μια γυναίκα. Ήταν από την πρώτη ημέρα, η μόνη γυναίκα που άντεξε μέχρι το τέλος. Οι ορμόνες χτύπαγαν καμπανάκια. Είναι λογικό να ξεσπάει. Είναι λογικό να κάνω ένα βήμα πίσω, την ήξερα καλά. Την είχα πάντα αγκαλιά όταν έκλαιγε… και έκλαιγε συνέχεια”!

“Νόμιζα ότι χώρισαν πάρα πολλά ζευγάρια μέσα στην καραντίνα. Υπήρχε πολύ ένταση, μεγάλη πίεση. Ήμασταν συνέχεια μαζί. Γενικά υπήρχε μια τριβή. Ήξερα τι θέλει, ήξερε τι θέλω. Δεν ήταν άλλη γυναίκα η πέτρα του σκανδάλου. Με την Χριστίνα υπήρχε ένα φλερτ για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.”, είπε στη συνέχεια για τον χωρισμό τους.

Ο Σάκης Κατσούλης συγκινημένος παρακολούθησε πλάνα από το παιχνίδι και προχώρησε σε μια τρυφερή εξομολόγηση για την πρώην σύντροφό του.

“Δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση για μετά το παιχνίδι για το αν θα είμαστε μαζί ή όχι. Μέσα ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Τώρα θα είμαστε στην κανονική μας ζωή, όπως πριν. Την λατρεύω, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Την αγαπάω, δεν θέλω να την πάρει κανείς από τη ζωή μου και θα το προσπαθήσω. Από εκεί και πέρα το ερωτικό είναι διαφορετικό κομμάτι. Δεν θα μπορείς να μιλάς με αυτόν τον άνθρωπο επειδή θα έχει σχέση;”, ανέφερε.

Όσο για το αν γνώριζε για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Γιώργο Λιβάνη, τόνισε: “Φήμες αλλά με την ίδια δεν είχαμε μιλήσει. Τον είχα ντύσει σε κάποια live, σε κάποιες εμφανίσεις, είχαμε πάει στο μαγαζί του με τη Μαριαλένα, ερχόταν από το μαγαζί, είχαμε κοινούς γνωστούς, αλλά δεν ήμασταν φίλοι. Δεν θα δημιουργήσω ποτέ πρόβλημα σε μια κοπέλα. Δεν έχω προσπαθήσει ποτέ γυναίκα που βρίσκεται αλλού να την διεκδικήσω”.

Δείτε τη συνέντευξη του Σάκη Κατσούλη:

Διαβάστε ακόμη:

Σάκης Κατσούλης: Η απάντησή του στις φήμες ότι άσκησε βία στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Σάκης Κατσούλης: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του μετά τον τελικό του Survivor

Τριαντάφυλλος: Η απάντησή του για την αποκάλυψη που έκανε για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα