Σαμπρίνα: «Κακώς δεν είχα πάει εγώ στην Eurovision. Θα παίρναμε καλύτερη θέση»

Η Σαμπρίνα μίλησε στο «Καλοκαίρι #not» τόσο για τις αλλαγές που έχουν επιφέρει τα μέτρα του κορονοϊού σε όσους εργάζονται στο χώρο του τραγουδιού, όσο και για την προσπάθειά της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision πριν αρκετά χρόνια.

«Έχω μετανιώσει για τα περισσότερα ναι που έχω πει μέχρι σήμερα στην καριέρα μου. Όχι, θα ήθελα να μπορούσα να έχω πει πολλά περισσότερα» παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, η Σαμπρίνα.

Επιπλέον,

η τραγουδίστρια εξέφρασε την αντίθεση στην επιλογή του Νίκου Βέρτη να ανοίγει το νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται στις 7 το απόγευμα: «Είμαι αντίθετη με αυτό. Θεωρώ καταρχήν ότι είναι άδικο και για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες. Γιατί μπορεί να μην μπορούν όλοι να δουλεύουν 7 με 12 τη νύχτα. Επίσης, θεωρώ ότι τα μέτρα που τηρούνται 7 με 12 μπορούν να τηρηθούν και 12 με 5 το πρωί».

«Θεωρώ ότι κακώς δεν πήγα τότε εγώ στην Eurovision με το τραγούδι «Camera». Ήταν πολύ έξυπνο τραγούδι και θεωρώ ότι θα παίρναμε καλύτερη θέση από τη θέση που πήραμε εκείνη την χρονιά, την 18η. Έκαναν λάθος οι άνθρωποι», ανέφερε ακόμα η Σαμπρίνα.

«Έχω κάνει ψυχανάλυση στα 21 μου χρόνια. Πάθαινα κρίσεις πανικού και είχα επισκεφθεί τότε ψυχίατρο, θυμάμαι και μάλιστα όταν πήγα νόμιζα ότι είμαι τρελή», είπε η τραγουδίστρια.

Δείτε την συνέντευξή της:

Διαβάστε ακόμα:

Επιβεβαίωσε τις φήμες πως χώρισε!

Βίκυ Σταμάτη: «Δεν αισθάνομαι ότι ζω ανθρώπινα… Ο Άκης είναι με ορούς»

Καλοκαίρι #not: Η αντίδραση του Μάνου Πίντζη όταν αρνήθηκαν να τον αγκαλιάσουν – «Πάτε καλά; Τι φοβάστε;»

Keywords
Τυχαία Θέματα