Το νέο hair look της Khloe Kardashian είναι η μεγαλύτερη τάση του Φθινοπώρου

Οι αδερφές Kardashian-Jenner έχουν εμμονή με τα μαλλιά τους. Δεν τα αφήνουν σε ησυχία. Τα βάφουν διαρκώς και ζητούν από τον προσωπικό τους hairstylist να τοποθετηθεί extensions ενώ έχουν μεγάλη αδυναμία και στις περούκες.

Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε πότε κάνουν κάποια αλλαγή ή αν πρόκειται για περούκα εκτός αν το αναφέρουν οι ίδιες στα posts που ανεβάζουν στο Instagram.

H Kim είναι αρχηγός

και ακολουθεί η Khloe και η Kylie σε αντίθεση με την Kendall και την Kourtney που παραμένουν σταθερές στο χρώμα και το μήκος.

Η Khloe είναι η τελευταία στη σειρά που άλλαξε look υιοθετώντας την μεγαλύτερη τάση της επόμενης σεζόν. Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει καστανά μαλλιά και ένα απίθανο και κομψό lob που λατρέψαμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mommy’s baby FOREVA!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 19 Αύγ, 2020 στις 10:19 πμ PDT

Με τις άκρες γυρισμένες προς τα μέσα και χωρίστρα στη μέση, είναι ένα hairstyle που μας θυμίζει έντονα τα 90’s και θα το δούμε πολύ τους επόμενους μήνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 20 Αύγ, 2020 στις 9:40 πμ PDT

Αν έχετε σκοπό να αλλάξετε το look σας αμέσως μετά τις διακοπές το συγκεκριμένο κούρεμα είναι η καλύτερη ιδέα. Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου και μπορείτε να το φορμάρετε εύκολα μόνες σας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Οι 4 νέοι κανόνες ομορφιάς που πρέπει να ακολουθήσετε την επόμενη σεζόν!

DIY: Το πιο δροσιστικό και ενυδατικό face mist με αγγούρι

Keywords
Τυχαία Θέματα