Ρούλα Σταματοπούλου: Αυτή θα είναι η νονά του νεογέννητου γιου της -Φωτογραφία

Η Ρούλα Σταματοπούλου διανύει μια πολύ ξεχωριστή περίοδο στη ζωή της, καθώς πριν από περίπου 3 μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο. H make up artist γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο πλευρό του γιου της.

Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια είχε αποκάλυψε ότι ο μικρός θα πάρει το όνομα

Άγγελος.

«Ο ΑΓΓΕΛΟΣ μας! Και έτσι θα τον φωνάζουμε για όλη του την ζωή!!! Εμείς σαν γονείς ψάχναμε όλα τα περίεργα, ξένα, αρχαία, βασιλικά & ιδιαίτερα ονόματα, μόνο κινεζικά δεν είδαμε, γιατί θέλαμε να είναι το κάτι μοναδικό & ασυνήθιστο…

Τελικά, όμως, το όνομα ΑΓΓΕΛΟΣ το διάλεξε μόνος του ο μπέμπης μας, την ώρα που χάϊδευα την κοιλίτσα μου λίγο πριν έρθει στον κόσμο! Είναι μια ιστορία που κάποια στιγμή θα σας την πω…», είχε γράψει η Ρούλα Σταματοπούλου στο προφίλ της.

Σήμερα (26/8), μάλιστα, αποκαλύφθηκε και ποια θα είναι και η νονά του μικρού Άγγελου. Συγκεκριμένα, το νεογέννητο αγόρι θα το βαφτίσει η Χρύσα Καλπάκη. Η ίδια δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να κρατάει στην αγκαλιά της το μικρό αγόρι και έγραψε: «Καλημέρα νονά μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrysa Kalpaki (@chrysakalpaki)

Διαβάστε επίσης:

Britney Spears: Κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι μετά την απελευθέρωση από την κηδεμονία του πατέρα της

Δανάη Μπάρκα: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Mega -Φωτογραφίες

Δήμος Βερύκιος: Αποκάλυψε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή του έδωσε άδεια λίγο πριν ξεκινήσει το «Happy Day»

Keywords
Τυχαία Θέματα