Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπε στους αστυνομικούς όταν τη ρώτησαν για την κεταμίνη;

Από χθες το βράδυ (30/3), η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στη ΓΑΔΑ, αφού σε βάρος της έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Την στιγμή που 33χρονη μητέρα έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, τα μέτρα ήταν δρακόντεια. Η ίδια φορούσε κουκούλα και αλεξίσφαιρο και μπήκε από την πλαϊνή πόρτα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr,

όταν οι αστυνομικοί βρέθηκαν τετ –α –τετ μαζί της και της είπαν πως βρέθηκε κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, εκείνη απάντησε «ναι, εντάξει. Το είδα στην τηλεόραση». Και όταν τη ρώτησαν αν γνωρίζει τι είναι απάντησε «το γκούγκλαρα εκείνη την ώρα και έμαθα». «Το έδωσες εσύ;», Ήταν η επόμενη ερώτηση:  «Δεν το έδωσα» αποκρίθηκε για να συμπληρώσει «μήπως πρέπει να εξεταστεί ξανά; Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για τίποτα».

Η ίδια έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα (4/4) στις 12:00. Ο Γιώργος Σόμπολος από  την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκάλυψε πως την υπεράσπιση της 33χρονης, μετά από εντολή της οικογένειάς της, αναλαμβάνει ο ποινικολόγος Νίκος Ιωάννου.

Διαβάστε επίσης:

Πρω1νό: Χρήστος Ρουγκάλας για υπόθεση Πάτρας -«Ο Μάνος θα συλληφθεί σίγουρα»

Πάτρα: Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου -«Είναι αδιανόητο, είναι φρικιαστικό, είναι σκληρό»

Σασμός: Ο Μανόλης θα έχει μια απρόσμενη συνάντηση που…

Keywords
Τυχαία Θέματα