Ρούλα Πισπιρίγκου: Η νονά της Τζωρτζίνας ξεσπά – «Μου είναι αδιανόητο, είμαι συντετριμμένη»

Συντετριμμένη είναι η νονά της μικρής Τζωρτζίνας, μετά τη σύλληψη της μητέρας της, Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατό της. Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει ότι η 33χρονη σκότωσε το παιδί της και ξέσπασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

«Μου είναι αδιανόητο ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο, βρίσκομαι σε σοκ, είμαι συντετριμμένη. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η μάνα

κάνει κακό στο παιδί. Δεν γίνεται η μάνα να κάνει κακό στο παιδί. Δεν γίνεται! Ήμουν σίγουρη επειδή η μάνα ήταν δίπλα. Ότι ήταν προστατευμένο, ότι ήταν ασφαλής», είπε συγκλονισμένη η νονά της 9χρονης.

Έπειτα, αποκάλυψε τί της είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψή της: «Με κάλεσε μια εβδομάδα πριν και μου είπε ότι “είναι όλα καθαρά, μείνε ήσυχη, είναι όλα καθαρά”. Και της λέω ότι δεν φοβόμουν τίποτα, δεν φοβόμουν κάτι, δεν θεωρώ πως κάποιος έχει σκοτώσει το παιδί του. “Ε ναι” μου λέει, “αυτό σου λέω”. Και μου λέει ότι “τελικά δεν είναι το έγκλημα του αιώνα”».

Και κατέληξε μη κρύβοντας την οργή και τη θλίψη της: «Υπάρχει λόγος μια μάνα να σκοτώσει το παιδί της; Μπορεί μια μάνα να έχει σκοτώσει το παιδί της; Και γιατί… Πως μπορεί να μου έχει προξενήσει εμένα τόσο πόνο; Γιατί ένα χρόνο γι’ αυτό το παιδί έκλαιγα κάθε μέρα. Το παιδί αυτό το είχα σαν δικό μου παιδί και ταράχτηκα σαν να ήταν δικό μου παιδί εκείνη την ώρα. Φυσικά δεν μπορούσα να διανοηθώ τι είχε συμβεί και χτυπούσε το μηχάνημα του παιδιού».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 The Masked Singer: Πρεμιέρα για το νέο show του ΣΚΑΪ – Τα πρώτα λόγια του Σάκη Ρουβά και η είσοδος των κριτών

 Απόστολος Λύτρας: Ο διάλογος με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο τελευταίο τηλεφώνημά τους

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραιτήθηκε και ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου από την υπόθεση

Keywords
Τυχαία Θέματα