Κλέλια Ρένεση για υπόθεση Πάτρας: «Τέτοια φρίκη είναι μόνο για ουρλιαχτό»

Τη δική της τοποθέτηση σχετικά με το «έγκλημα του αιώνα», όπως χαρακτηριστικά το αποκαλούν, έκανε η Κλέλια Ρένεση. Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την πρωτότοκη κόρη της, Τζωρτζίνα, έχει εξοργίσει το πανελλήνιο, καθώς κανένας δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως μια μάνα σκότωσε το ίδιο το παιδί της.

Η γνωστή ηθοποιός, συγκλονισμένη

από τα γεγονότα και τις εξελίξεις της υπόθεσης της Πάτρας, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό της Facebook, εκφράζοντας τα συναισθήματά της για το έγκλημα.

«Δεν το χωράει ούτε ο νους, ούτε η καρδιά, ούτε ο πιο ανήσυχος νευρώνας που δεν κοιμάται αν δεν κατανοήσει τα πάντα τέτοια ύβρις απέναντι στην ίδια τη ζωή, στο νόημα της ύπαρξης… Τέτοια φρίκη δεν είναι χρήσιμη ούτε για αφύπνιση, ούτε για συναγερμό, ούτε για συμμόρφωση. Είναι μόνο για ουρλιαχτό. Αυτός ο εφιάλτης είναι από άλλο κόσμο καρδιά μου.. δεν είναι από τον δικό μας. Κοιμήσου.

Υγ. Οι φωτογραφίες των παιδιών στα σόσιαλ δεν βοηθούν. Ας τα αφήσουμε να πετάξουν μακριά. Έτσι κ αλλιώς έχουν εγκαταλείψει τις μορφές τους για πάντα», σημείωσε η Κλέλια Ρένεση.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα:

 Φως το Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει ένα ντοκουμέντο «φωτιά» για την υπόθεση της Πάτρας

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα

 Πάτρα: Όσα δήλωνε ο Μάνος τη στιγμή της σύλληψης της Ρούλας – «Γιατί την έχει κατηγορήσει κάποιος;»

Keywords
Τυχαία Θέματα