Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αποκάλυψη της μητέρας της για την ενδοοικογενειακή βία και η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τα… ίσια μαλλιά της

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/4) η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου.

Η ίδια σχολίασε -μεταξύ άλλων-  τα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην εκπομπή της Αγγελική Νικολούλη, απάντησε  για τα σχόλια περί «μαλλιών κομμωτηρίου» κατά το πρώτο επισκεπτήριο στην 33χρονη, ενώ έκανε και μία αποκάλυψη για ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι της κόρης της.

«Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο;», διερωτήθηκε και συνέχισε αφήνοντας αιχμές για τον εν διαστάσει σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Μήπως ο κύριος

αυτός να μας πει πόσο πένθησε για τα παιδιά του;».

Σχετικά με τα σχόλια που έγιναν για την εμφάνιση της όταν επισκέφτηκε την κόρη της στις φυλακές Κορυδαλλού, είπε: «Με τι ασχολούνται όμως; Τόσο σοβαρή κατάσταση, τόσο μεγάλη τραγωδία και να δουν αν το μαλλί μου είναι ίσιο; Εσείς πως το κρίνετε;».

Στη συνέχεια, η Ελένη Λεγάτου θέλησε να κάνει έκκληση στους δημοσιογράφους να αφήσουν για λίγο την ίδια και την οικογένεια της σε ησυχία: «Ζητάω μέσα από την εκπομπή σας… Έκκληση κάνω, να με αφήσουν λίγο ήρεμη στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι… Πιστεύω ότι καταλαβαίνει ο καθένας. Δε μπορώ αυτή τη στιγμή. Έχω χάσει τρία εγγόνια, η κόρη μου είναι εκεί που είναι. Δε μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ την εκπομπή σας, όμως κάνω έκκληση στους δημοσιογράφους λίγο να μας αφήσουν να ξεκουραστούμε».

Στο τέλος,  αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Μάνου Δασκαλάκη από το σπίτι, λέγοντας πως «είχε αποχωρήσει επειδή η κόρη μου ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Λόγω ενδοοικογενειακής βίας αποχώρησε από το σπίτι. Ο νοών νοείτω, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Αυτό».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος καλεί τη Μυρτάλη και της ανακοινώνει πως..

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού για σήμερα 11/4

Love Diary: Ο έρωτας των Bennifer μέσα σε 20 χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα