Ρούλα Πισπιρίγκου -Μάνος Δασκαλάκης: Αυτό είναι το πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς τους -Βίντεο

Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Την ίδια στιγμή, η έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του εν διαστάσει ζευγαριού συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν πολλά ερωτήματα στα οποία δεν έχει δοθεί ακόμη απάντηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών ερευνούν τις αναντιστοιχίες που έχει εντοπίσει η

αστυνομική έρευνα στο πιστοποιητικό θανάτου και στο εξιτήριο που δόθηκε στον πατέρα των τριών κοριτσιών, Μάνο Δασκαλάκη από το νοσοκομείο, προκειμένου να δοθεί μία σαφή απάντηση για τον θάνατο της 69χρονης γυναίκας.

Η γιατρός που μίλησε με τον 30χρονο άνδρα όταν παρέλαβε τη σορό, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και ανέφερε πως ο θάνατος της ηλικιωμένης επήλθε από φυσιολογικά αίτια.

Η συνομιλία της γιατρού με τη δημοσιογράφο:

-Έχετε ανατρέξει μετά τα γεγονότα στο πιστοποιητικό θανάτου για δείτε τι είχε πάθει;

-Από τον ιατρικό φάκελο.

-Σας φαίνεται ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει τώρα που συνδυάζετε τα γεγονότα;

-Όχι. Τι να κάνω εγώ τώρα, να αφήσω την δουλειά μου και να ασχολούμαι με αυτή την περίπτωση; Ότι ήταν να κάνω το έκανα τότε.

Στο πιστοποιητικό θανάτου φαίνεται η υπογραφή του Μάνου Δασκαλάκη και δίπλα η υπογραφή του γιατρού, χωρίς όμως την σφραγίδα με τα στοιχεία του.

Δείτε το βίντεο με το πιστοποιητικό θανάτου της 69χρονης:

 Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Νέα ιατροδικαστική εξέταση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Πάτρα: Η όλο νόημα ανάρτηση του γιατρού της Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη -«Για τα τρία αγγελούδια…»

Κόνι Μεταξά: Η αποκάλυψη για τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Μάριο Καπότση – Πόσα νυφικά θα αλλάξει;

Keywords
Τυχαία Θέματα