Πάτρα: Νέα ιατροδικαστική εξέταση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Και ενώ οι έρευνες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας συνεχίζονται, το απόγευμα της Δευτέρας (11/4) δόθηκε εισαγγελική παραγγελία για νέα ιατροδικαστική εξέταση των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ant1, στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου ζήτησαν να συνταχθεί

εκ νέου, νέα ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, που σημειώθηκαν σε διάστημα 20 μηνών, εξετάζοντας όλα τα δεδομένα και βέβαια το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ταυτόχρονα, στους εισαγγελείς θα πρέπει να διαβιβαστούν οι πλήρεις ιατρικοί φάκελοι των δύο κοριτσιών, οι διαγνώσεις των θεραπόντων γιατρών και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί η μικρή Μαλένα, ο θάνατος της οποίας η ιατροδικαστική εξέταση είχε αποδώσει σε ηπατική ανεπάρκεια. Στην περίπτωση της 6 μηνών Ίριδας, η οποία πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού, στην Πάτρα, θα αναζητηθούν οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της όπως και όλα τα σχετικά έγγραφα του νοσοκομείου στο οποίο την μετέφεραν.

Όλα τα πρόσωπα που έχουν εξεταστεί από την Αστυνομία ως μάρτυρες, θα κληθούν να καταθέσουν και πάλι. Ανάμεσά τους γιατροί και νοσηλευτές. Τα άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον των δύο γονιών, αναμένεται να κληθούν στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Η όλο νόημα ανάρτηση του γιατρού της Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη -«Για τα 3 αγγελούδια…»

Δίκη Δημήτρη Λιγνάδη: Διακόπηκε για τις 15 Απριλίου -Ένταση μεταξύ Κούγια και της συνηγόρου υποστήριξης της κατηγορίας

Σίσσυ Ζουρνατζή: Η εξομολόγηση μετά την καταδίκη του πρώην συντρόφου της -«Θυμάμαι να δέχομαι μια κλωτσιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα