Ρούλα Κορομηλά: Το μήνυμα που έστειλε στην Ελένη Μενεγάκη μέσα από τα social media

Πρεμιέρα έκανε χτες το βράδυ (29/8) η Ρούλα Κορομηλά με το «Σπίτι με το Mega».

Στην έναρξη της εκπομπής, η παρουσιάστρια πέρασε τα μηνύματά τους για την επιστροφή της στη τηλεόραση, λέγοντας πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που βρίσκεται για άλλη μια φορά στο δυναμικό του Mega.

«Ήρθα κι εγώ γιατί έχω αποφασίσει να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά. Και εδώ λοιπόν, τις δύο τελευταίες φορές που επισκέφτηκα το Σπίτι με το Mega, πραγματικά η ευγένεια,

ο σεβασμός, η αισιοδοξία, η μουσική, οι καλεσμένοι και οι συντελεστές της εκπομπής με ώθησαν στο να έρθω με πάρα πάρα πολλή μεγάλη χαρά, να βρίσκομαι κοντά σας για να μοιραστούμε μαγικές θα έλεγα μουσικές βραδιές», είπε -μεταξύ άλλων- η Ρούλα Κορομηλά.

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με κάποια όμορφα λόγια που είπε η Ελένη Μενεγάκη για την ίδια στην εκπομπής της το μεσημέρι της Παρασκευής (4/11).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila)

Η Ρούλα Κορομηλά ευχαρίστησε την παρουσιάστρια για τα καλά της λόγια, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης: «Ελένη μου, σε ευχαριστώ από καρδιάς! Τα λέμε».

Διαβάστε επίσης:

Διονύσης Σχοινάς: «Την αγαπώ την Έλλη Κοκκίνου, είναι άνθρωπος της ζωής μου»

Έλενα Ακρίτα: Ξεκαθαρίζει τι συνέβη με τον Γιάννη Μπέζο

Πώς μπορείς να βοηθήσεις κάποιον με κατάθλιψη;

Keywords
Τυχαία Θέματα