Σπίτι με το Mega: Πρεμιέρα για τη Ρούλα Κορομηλά -«Έχω πια αποφασίσει να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά»

Πρεμιέρα έκανε απόψε το βράδυ (29/8) η Ρούλα Κορομηλά με την εκπομπή «Σπίτι με το Mega».

Η μουσική εκπομπή που γέμισε τα βράδια μας με τραγούδια και μελωδίες, ανέδειξε καλλιτεχνικές και προσωπικές πλευρές σπουδαίων δημιουργών και ερμηνευτών του ελληνικού ρεπερτορίου που δεν τις γνωρίζαμε, και έγινε «το σπίτι μας», επέστεψε δυναμικά για 4η σεζόν.

Στην έναρξη, η παρουσιάστρια καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Καλώς ήρθατε στο όμορφο, ζεστό, μουσικό, ανανεωμένο “Σπίτι με το Mega”, αυτό το σπίτι

που τα δύσκολα χρόνια μάς κράτησε παρέα. Εδώ φιλοξενήθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ακούσαμε τραγούδια, ξεφύγαμε από τα προβλήματά μας, από την καθημερινότητά μας και να λοιπόν που είμαστε πάλι εδώ κοντά.

Ήρθα κι εγώ γιατί έχω αποφασίσει να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά. Και εδώ λοιπόν, τις δύο τελευταίες φορές που επισκέφτηκα το Σπίτι με το Mega, πραγματικά η ευγένεια, ο σεβασμός, η αισιοδοξία, η μουσική, οι καλεσμένοι και οι συντελεστές της εκπομπής με ώθησαν στο να έρθω με πάρα πάρα πολλή μεγάλη χαρά, να βρίσκομαι κοντά σας για να μοιραστούμε μαγικές θα έλεγα μουσικές βραδιές».

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς ανεβαίνουν στη σκηνή για να μας χαρίσουν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι. Δίπλα τους θα βρεθούν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Έλενα Παναγιωτίδου και η Ιλένια Ουίλιαμς.

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Σκυλλάκος: Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του δημοσιογράφου

Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: «Εκεί έμαθε όλη η Ελλάδα ότι είμαστε ζευγάρι»

Στέλιος Παρλιάρος: «Τους ήρθε ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι με έναν chef»

Keywords
Τυχαία Θέματα