Ρένος Ρώτας: «Νιώθω αφελής γιατί συνεργάστηκα δύο φορές με τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Ρένος Ρώτας το πρωί της Πέμπτης 2/12. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για όλα στην Μπέττυ Μαγγίρα και φυσικά αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo αλλά και τη γνωριμία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς υπήρξε μαθητής του.

Για το κίνημα #metoo που είδε το φως της δημοσιότητας: «Πιστεύω ότι έκανε πάρα πολύ καλό στο θέατρο αυτό που έγινε με το #metoo.

Μπορεί το θέατρο να φάνηκε σαν ένας βρώμικος χώρος αλλά με τη διάθεση να καθαρίσει. Βγήκαν κάποια σκοτεινά μυστικά στην επιφάνεια και είναι ευκαιρία μας να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη, να νιώσουν κάποιοι άνθρωποι που φοβόντουσαν ότι μπορούν πλέον να φανερώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές και πλέον να μη συμβαίνουν αυτές».

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς υπήρξε μαθητής του: «Υπήρξα μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν είχα αντιληφθεί κάποιου είδους κακοποιητική συμπεριφορά και ίσα ίσα νιώθω αφελής γιατί συνεργάστηκα μαζί του δυο φορές εκτός σχολής… Εγώ έπεσα από τα σύννεφα, πολύ χοντρά περιστατικά, δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Το τι έκαναν στην προσωπική ζωή τους εμένα δεν με αφορούσε. Αλλά μιλάμε για πολύ ζόρικες καταστάσεις».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκινεί ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης για τον θάνατο του πατέρα του: «Έχασα το σημαντικότερο κομμάτι μου»

 Ναταλία Τσαλίκη: «Έχω βιώσει δύσκολες συμπεριφορές, πλέον οι μελλοντικοί καταχραστές θα μαζευτούν»

 Αντίνοος Αλμπάνης: «Είχα ανάγκη να μοιραστώ το πρόβλημα της υγείας μου, ήταν μια δύσκολη συνθήκη»

Keywords
Τυχαία Θέματα