Συγκινεί ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης για τον θάνατο του πατέρα του: «Έχασα το σημαντικότερο κομμάτι μου»

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον θάνατο του πατέρα του. Ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη – όπως κι όλη η οικογένεια – περνούν πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως έχασαν τον αγαπημένο τους άνθρωπο.

Ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης, λοιπόν, το απόγευμα της Πέμπτης 2/12, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς

φίλους του μερικές φωτογραφίες με τον πατέρα του και έγραψε ένα κείμενο το οποίο ραγίζει καρδιές. Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης σημείωσε:

«Έφυγες Μπαμπά πριν από λίγες ώρες… Έχασα το σημαντικότερο κομμάτι του εαυτού μου το στήριγμα μου το παλικάρι μου. Μοιάζουμε τόσο πολύ…Όλοι λένε πόσο υπέροχος άνθρωπος ήσουν και πόσο κόσμο είχες βοηθήσει. Μεγάλωσες εμένα και την αδερφή μου με τις καλύτερες αρχές με κόπο και στερήσεις για να έχουμε τα πάντα και ήσουν σωστός οικογενειαρχης 47 χρόνια δίπλα στη μητέρα μου και 39 δίπλα σε εμένα.

Δεν μου χαλούσες ποτέ χατίρι και ακόμα και η γκρίνια σου έδινε ζωντάνια στο σπίτι και έδινε νόημα στη ζωή μας!!!Νοιαζόσουν και ρωτούσες για όλο τον κόσμο και ήθελες να είμαστε καλά και να τα έχουμε όλα…!Να ξέρεις ότι τώρα σε αγαπάω ακόμα πιο πολύ και θα κάνω όσα ήθελες να κάνουμε για σένα και για εμάς…

Και ξέρω ότι είσαι ευτυχισμένος και κάπου ψηλά μας βλέπεις μας βοηθάς και περιμένουμε να ανταμώσουμε ξανά κάποια στιγμή! Δε θα αφήσω κανέναν με ψέμματα να σπιλώσει το όνομα σου και να προσβάλλει τη μνήμη σου!!! ΑΝΤΙΟ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΜΟΥ…».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα