Ρεγγίνα Μακέδου: Οι αλλαγές στην εμφάνισή της μετά την περιπέτεια που περνά με την υγεία της

Η Ρεγγίνα Μακέδου τους τελευταίους μήνες περνάει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Από την πρώτη στιγμή, η γνωστή γυμνάστρια πατάει γερά στα πόδια της και αντιμετωπίζει γενναία την ασθένεια, δίνοντας σε καθημερινή βάση δύναμη και θάρρος σε άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια θέση.

Αυτή την περίοδο, η Ρεγγίνα Μακέδου βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και προσπαθεί μέρα με τη μέρα, βήμα – βήμα να επιστρέψει στους ρυθμούς της κανονικής ζωής της. Η ίδια αποπειράθηκε να δουλέψει

στον υπολογιστή μετά από καιρό ενώ άρχισε δειλά δειλά και τη γυμναστική. Η γυμνάστρια επικοινωνεί τακτικά με τους διαδικτυακούς φίλους της, δείχνοντάς τους στιγμές από την ημέρα της.

Αυτή τη φορά, η Ρεγγίνα Μακέδου θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα σε όσοι παλεύουν για τη ζωή τους, προτείνοντάς τους να εστιάσουν στην προσπάθειά που καταβάλει το σώμα τους για να ζήσει κι όχι στα μαλλιά ή στα κιλά, μπορεί να έχουν αλλάξει.

«Σε όλες τις φωτογραφίες είναι η ίδια γυναίκα πριν και μετά τις θεραπείες δεν έχω φωτογραφία από τώρα αλλά θα βγάλω. Παίρνω πολλά μηνύματα από εσάς που το περνάτε για το σώμα σας. Παλεύει τόσο για να ζήσετε. Μην σας νοιάζουν τα πολλά ή λίγα κιλά. Αυτά αλλάζουν, κερδίστε τη ζωή σας. Θα σας δείξω κάποια στιγμή πως είμαι και τώρα. Να σας αγαπάτε», έγραψε η αρχικά η Ρεγγίνα Μακέδου.

«Μαλλιά… Πριν, μετά, πριν και πάλι μετά και με παραμορφωμένο πρόσωπο από το πρήξιμο. Ναι αλλάζεις, ναι δεν σε αναγνωρίζεις είσαι όμως εσύ. Αγάπες μου, σας καταλαβαίνω όλες και όλους. Θα βγουν τα μαλλιά, τα φύγει το πρήξιμο. Τώρα και εγώ και πολλοί από εσάς έχουμε άλλο να παλέψουμε. Αγαπήστε το σώμα που παλεύει για να ζήσετε. Είστε υπέροχοι», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

 Angelina Jolie: Εκείνη ήταν η «Jane Doe» που κατέθεσε μήνυση στο FBI, επειδή δεν συνέλαβε τον Pitt

 Βρισηίδα Ανδριώτου: Αποκαλύπτει την μεγάλη αλλαγή που θα κάνει στη ζωή της

 Σάσα Σταμάτη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση με μαγιό σε παραλία της Μυκόνου

Keywords
Τυχαία Θέματα